UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DIŞARI ÇIKMADAN TEDBİRİNİZİ ALIN

Meteorolojiden kritik uyarı! Meteoroloji, sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayıyla birlikte, İstanbul başta olmak üzere birçok ilde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğini açıkladı.

DIŞARI ÇIKMADAN TEDBİRİNİZİ ALIN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre: Karadeniz kıyıları ile güneybatı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Samsun ve Ordu, akşam saatlerinde Trabzon ve Rize çevrelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayıyla birlikte, yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağını, mevsim normalleri civarında seyredeceğini duyuran Meteoroloji, rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvete eseceğini aktardı.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE

Parçalı ve az bulutlu, Güney Ege kıyılarının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeteoroloji  kar  sağanak yağış  yağış  güneş  istanbul