UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAHTE GELİN ÇETESİ CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Müge Anlı canlı yayınında evlilik dolandırıcılığını itiraf etmişti. Mustafa Şimşek canlı yayında gözaltına alındı.

SAHTE GELİN ÇETESİ CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz hafta işlenen evlilik vaadiyle dolandırılanların sayısı giderek arttı. Müge Anlı programına gelerek canlı yayında nasıl dolandırıldıklarını anlatan mağdurların ardından programa çok sayıda ihbar geldi. Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında olayla ilgili şok eden bir gelişme yaşandı.

Ülkenin her yerinden gelen mağdurların anlattıkları Fas'tan yüzlerce sahte gelinin getirildiğini ortaya çıkardı. Programda anlatılanları ihbar kabul eden Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ve Kütahya İl Jandarma Komutanlığı sahte evlilik dolandırıcılığıyla ilgili harekete geçti. Çete lideri olduğu öne sürülen Mustafa Şimşek canlı yayında gözaltına alındı. İşte 16 Ocak 2020 Müge Anlı canlı yayınında yaşananlar…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz hafta işlenmeye başlanan evlilik vaadiyle dolandırılanların sayısı giderek arttı. Canlı yayında mağdurların sayısı giderek artarken Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ve Kütahya İl Jandarma Komutanlığı programda anlatılanları ihbar kabul ederek soruşturma başlattı. Evlilik vaadiyle insanların duygularıyla oynayan ve onları binlerce lira dolandıran kişiler tek tek gözaltına alındı. İşte, Müge Anlı son bölümünden detaylar....

Müge Anlı canlı yayınına katılan Isparta, Ankara, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çorum Kırıkkale, Bursa, Konya, Kütahya ve İstanbul'da yaşayan onlarca insan dolandırıcılık çetesi nedeniyle hayatlarının şokunu yaşadılar.

Suriye'den ve Fas'tan Türkiye'ye getirilen yüzlerce kadını kandırdıkları vatandaşlarla para karşılığı evlendirdikleri ortaya çıktı.

60 BİN LİRA DOLANDIRILDI

Bursa'da yaşayan 61 yaşındaki İsmail Aksu, 61 yaşındaki Eda isimli bir kadın ile tanıştığını ve tüm estetik masraflarını ödediğini ardından da kaçtığını söyledi. İsmail Aksu evlilik vaadiyle 60 bin TL dolandırıldı.

EVLENECEĞİ KADININ YÜZÜNÜ GÖRMEDEN 20 BİN LİRASI GİTTİ!

Hem Müge Anlı'yı hem de izleyicileri şaşkına çeviren bir diğer olay da Enver Bey'in başına geldi. Ankara'da yaşayan Enver Bey, Gaziantep'te bir kadınla evlenmek için 20 bin lira para verdiğini ama kadının yüzünü görmediğini söyledi. Dolandırılan vatandaş "Ekmek alacak param yok" diyerek mağduriyetini dile getirdi.

FAS'TAN GETİRDİKLERİ GELİNLERİ İKİ KİŞİYLE EVLENDİRDİ

Müge Anlı'nın programına katılan evlilik vaadiyle dolandıran ve bunun uğruna 25 bin TL'si giden Hüseyin Bey, Mustafa Şimşek tarafından dolandırıldığını anlattı. Kendisini Fas'tan bir kadın ile tanıştırıp paraları aldıktan sonra Faslı kadının kaçtığını söyledi.

Canlı yayına katılan Mustafa Şimşek ise Hüseyin Bey'in anlattıklarını doğrulayıp onlara yardımcı olduğu için de pişman olduğunu söyledi.

Mustafa Şimşek'in Fas'tan Kütahya'ya yüzlerce 'sahte gelin' getirdiği ortaya çıktı. Müge Anlı başta olmak üzere izleyiciler de şaşkına döndü.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Bir diğer mağdur vatandaş İsa, canlı yayında gözyaşlarına boğularak "Mustafa Şimşek canlı yayına çıktığım için beni tehdit ediyor. Bana seni vuracağım dedi" dedi. Mustafa Şimşek ise iddiaları yalanladı.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında anlatılanları ihbar kabul eden polis ekipleri canlı yayında çete lideri olduğu ileri sürülen Mustafa Şimşek'i gözaltına aldı.

Aynı zamanda programa katılan Sezai Beyin anlattıkları dolandırıcılık çetesinin çocuk ticareti yaptıkları iddiasını ortaya çıkardı. 'Doktor' lakaplı bir Suudi tarafından 9 aylık torununun 120 bin lira karşılığında satın alınmak istediğini söyleyen Sezai Bey, insanların evlilik vaadiyle kandırılmasından daha büyük bir çete olabileceği gerçeğini ortaya çıkardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13