UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOBE BRYANT HAKKINDA TECAVÜZ İDDİASI

Geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant için ünlü oyuncu Evan Rachel Wood 'tecavüzcü' dedi.

KOBE BRYANT HAKKINDA TECAVÜZ İDDİASI

Westworld dizisinin ünlü oyuncusu Evan Rachel Wood, Kobe Bryant hakkında tweet'ler attı. 32 yaşındaki Hollywood yıldızının, Bryant hakkında "tecavüzcü" demesi büyük tepki çekti.

2016 yılında Rolling Stone dergisine verdiği röportajda, iki kez tecavüze uğradığını açıklayan Evan Rachel Wood, "İnsanların tecavüze uğradıktan sonra sessiz kalması gereken bir zamanda yaşadığımızı düşünmüyorum" açıklamasında bulundu.

‘OLANLAR ÇOK TRAJİK’

32 yaşındaki ünlü oyuncu, "Kobe'nin ailesi için çok üzgünüm. O bir spor kahramanıydı. Aynı zamanda da bir tecavüzcüydü. Bu iki gerçek aynı anda var olabilir" paylaşımında bulundu. Wood, kısa süre sonra bu tweet'i sildi ve yeni bir paylaşımda bulunarak, eski yazdıklarının başına "Olanlar çok trajik" cümlesini ekledi.

Evan Rachel Wood, yazdıklarına şöyle devam etti: "Bu bir kınama ya da kutlama değil. Bu sadece herkesin farklı duyguları olabileceğine ve kavga etmektense yas tutmak için herkese yer olduğuna dair bir hatırlatma. Herkesin kaybı var. Lütfen kibar olalım ve herkese saygı gösterelim."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERevan rachel wood  kobe bryant  tecavüz