UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PINAR KAYNAK CİNAYETİNDE ŞOKE EDEN İTİRAF

Müge Anlı Tatlı Sert programında 16 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'da vahşice öldürülen Pınar Kaynak cinayetinde, bugün canlı olayın akışını değiştirecek itiraf ve ihbar geldi.

PINAR KAYNAK CİNAYETİNDE ŞOKE EDEN İTİRAF

Pınar Kaynak 16 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'da bir ormanlık arazide işkence edilerek vahşice öldürüldü. Otopsi raporunda ise 5 kişinin sprem bulgusuna ulaştı. Pınar'ın en az beş kişinin tecavüze uğradığı ortaya çıktı. En büyük şüpheli ise Pınar'ın annesi İrfan hanımın sevgili Arın bey. Çıkan DNA testinde ise Pınar'ın vücudunda annesinin sevgilisi Arın'ın tırnak izlerine rastlandı.

Canlı yayına görgü tanıkları ve Pınar'ın arkadaşının itirafı damga vurdu. Canlı yayına telefonla bağlanan isim vermeyen izleyici olay günün hakkında şu açıklamaları yaptı; "Bu olay Trabzon Maçka yolunda oldu. Trabzon'dan çık 6 km sonra Kutluköy'e dönerken 500 metre ileride Pınar'ın orada ağladığını bağırdığı gördüm. Ben 50 metre mesafedeydim onlara akşam saat 10'dan sonraydı.

Sonra bir tane araba geldi, arabadan bir tane erkek indi. Pınar'ı bağırta bağırta arabaya bindirdi. O yoldan yukarıya doğur devam ettiler. O gece o bayanı orada öldürmüşler. Ben bir gün sonra haberlerden duydum. Araba bir otomobildi rengini bilemiyorum karanlıktı görmedim. Cinayeti arabadakiler işlemiştir. Bunu ilk defa burada anlattım polise ifade henüz vermedim."

Küçük yaşta uyuşturucu bataklığına itilen Pınar Kaymak'ın 13 yaşında tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Canlı yayına katılan Pınar'ın arkadaşı Çağla hanım açıklamaları dehşete düşürdü. Çağla hanım "Pınar'ın çok sıkı arkadaşı değilim ama bir ortamda 3 yıl önce denk geldim. Dertleşme esnasında bana Pınar annesinin çalıştığı gazinodan Tuncay ismindeki annesinin erkek arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Pınar'ın üzerinde tecavüz olayını baya etkisi vardı. Küçük yaşta böyle bir şey geldi başıma bunu atlatamıyorum erkeklere karşı bir nefret duyuyorum gibisinden konuştu Pınar benle." açıklamalarını yaptı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüge anlı