UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

2020 TÜRKİYE’NİN ASTROLOJİK ANALİZİ

1. 2020’nin ilk ayında sel, yangın, deprem, helikopter ve uçak kazaları, ölümler, virüs salgını gibi detaylandırılabilecek birçok olay meydana geldi. Tüm bunların astrolojik nedeni nedir?

2020 TÜRKİYE’NİN ASTROLOJİK ANALİZİ

Gökyüzü ve Yeryüzü enerjileri birbiri ile etkileşim halindedir. Her gezegen yaşamsal ve dünyasal bir alanla bağlantılıdır Astrolojik olarak.  Yaşadığımız bu süreç 26 Aralık 2019 da gerçekleşen Güneş tutulması ile başladı ve 10 Ocak ta gerçekleşen Ay tutulması ile tüm dünyada ve ülkemizde doğa olaylarına ve trajedilerin tetikleyicisi oldu. Gezegenlerin hizalanması birbirleri ile yaptığı açılar Ay ve Güneş tutulmaları ki bu yıl 6 tutulma gerçekleşecek. 2020 Dünya ve Türkiye makalemde sürecin nasıl ilerleyeceğini astrolojik değerlendirmeler ile okurlarımız ile paylaşmıştım.  .  İki Güneş tutulması ve dört Ay tutulması yaşanacak.Tutulmalar çok önemlidir. İnsanlığın yazılı tarihi boyunca titizlikle gözlemlenmiş ve kayıt altına alınmıştır. Bitiş ve başlangıçlar yıkım ve yapılanmalar doğa olayları salgın hastalıklar tutulma enerjilerinin yansımalarıdır. Yeni Ay ve Dolunay’lar gökyüzünün kısa süreli olarak etkileneceğimiz olağan yansımalarıdır. Fakat tutulmaları daima dikkate almalısınız. Her Güneş ve Ay tutulmasının etkisi 6 ila 12 ay boyunca yaşamlarımızda etkisini sürdürecektir.

Vedik astrolojiye göre  tüm kazalar doğal  afetler ile Ketu ile ilişkilidir. (Güney Ay düğümü) (Jüpiter, Satürn, Güneş, Merkür) ün konumları bu olayları tetikledi.  Ketu aynı zamanda hastalıkları yönetir; Türkiye'nin doğum haritasında yedinci evde bulunan gezegenler deprem ve hastalıkları tetikleyici bir enerji olarak etkisini gösteriyor. Ayrıca, Satürn ve Plüton Merkür ve Jüpiter 4 Mart 2020 ile  birlikte bu alanlarda problemlere yol açabilir 4 Mart 2020 de  oluşacak Mars Ketu açıları Hava trajedilerini uzun mesafe seyahat ile ilgili uyarıcı enerjileri barındamakta. 4 Mart 2020 ve Mayıs ayı boyunca seyahatlerde dikkatli olmakta fayda var.

2. Bu süreç yıl bazında nasıl devam edecek? Neler yaşayacağız?

- Teknoloji

- Tıp

- Basın yayın

- Bankalar

- Sanal paralar

- Doğa olayları

- Siyasi ve Dini Liderler ile ilgili büyük değişimler riskler ile dolu bir süreç 2020 Boyunca gündemde olacak konular olacak.

3. Bu süreç ne kadar devam edecek?

Ekim 2020 ye kadar zorlu sınavlar ile mücadele vereceğimize işaret ediyor gökyüzü.

4. Bizi iyi-kötü bekleyen olaylar neler?

Mart ayı ortasından itibaren dünya ekonomisi ile ilgili büyük değişim ve dalgalanmalar yaşanabilir. 11 Eylül saldırısının olduğu dönemle 4 Mart 2020 itibari ile benzer gökyüzü enerjileri söz konusu bu durum Dünya genelinde hükümetler ve terör faaliyetleri ile ilgili yıkıcı enerjilere neden olabilir. Hükümetler de değişiklikler söz konusu olabilir fakat dünya genelinde muhafazakar ve milliyetçi politikalar  popüler olmaya devam edecek. 2020 Haziran itibari ile Hindistan ve Çin'de küçük çatışmalar yaşanabilir.

 

Türkiye'mizin haritasında,  Türkiye Şubat 2020 den itibaren Venüs ve Güneş döngüsü ile güneş hükümeti temsil ettiğinden önümüzdeki yıl hükümetle ilgili konularda sürpriz değişiklikler söz konusu olabilir özellikle Satürn ve Venüs'ün yerleşimi yoksullar ve ezilenlerle ilgili konularda hükümetin daha reformist yaklaşımlarla halk ile daha yoğun ilişkiler içerisinde olacağına işaret eden enerjileri barındırmakta. Bunun yanı sıra yılın ilk 3 ayında bankalar da düzenlemeler medya da büyük değişimler sanal paralar ile ilgili skandallar ve kayıplar yaşanabilir. Sıvılar petrol su ve denizcilik ile ilgili alanlarda ciddi sorunlar ve bunun getirisi mecburi yapılanmalar yıl boyunca ülkemizde kritik enerjileri barındırmakta. Tüm dünyada etkili olacağı gibi,  Türkiye'de de doğa olayları ve depremler yaşanacak gibi görünüyor Özellikle Ankara'nın hemen doğusu Güney bölgelerimiz Güney doğu  ve bunun yanı sıra Bodrum Yunanistan İzmir gibi bölgeler riskli enerjileri barındırmakta.  Önümüzdeki Birkaç yıl içerisinde 2020 ile birlikte pek çok ilde büyük değişiklikler yaşanabilir Türkiye'de teknoloji eğlence sektöründe büyümeler söz konusu.

5. Hangi tarihlere hangi konularda dikkat edilmeli?

4-7 Şubat 2020 doğa olayları ve kazalara

15-Şubat 15 Mart tarihleri arasında doğa olaylarına

Şubat ortasından Mart ortasına kadar ve 4 Haziran ve 5 Temmuz 2020 arasındaki yaklaşan tutulmalar sırasında da zorluklar söz konu, İyi haber şu ki, gezegenler şu anki kadar kötü yerleşimde olmayacaklar.

15 Mart 2020 Dünya genelinde, Bu yılın en yıkıcı dönemi olabilir. Bireysel olarak insanların en çabuk sinirleneceği yılın en dikkat edilmesi gereken dönemi olacak enerjileri barındırmakta. İklimsel değişikler Hava ve ateşe dayalı doğa olayları, fırtınalar ve birçok medya skandalı göreceğimiz gezegensel döngülerdeyiz. 4 Haziran-5 Temmuz tarihlerine de Dünya çapında eğlence ve sosyal medyayı düzenlemek için birçok girişim yapılabilir.

6. Eklemek istedikleriniz var mı?

4 ve 5 Temmuz tarihlerinde medya ile ilgili konular silahlı çatışmalar demogoji ler dünya genelinde ve ülkemizde insanların dini inançlarını suistimal eden sahte liderlerin söylemleri paniği teşvik etmeye çalışanlar yüzünden kaos ve kargaşa yaşanabilir özellikle İstanbul Doğu Avrupa Batı Avrupa Kaliforniya Amerika bu tutulmadan fazlası ile etkilenecek 30 Kasım'da gerçekleşecek tutulma ise dünya genelinde ve ülkemizde casusluk ve mali anlamda krizleri tetikleyici gibi görünüyor özellikle şiddetli hava değişimleri salgın hastalıkların artmasına sebebiyet verebilir Bu anlamda en çok etkilenecek ülkeler Cezayir Yunanistan Doğu Avrupa Avusturya ve Japonya 14 Aralık'ta gerçekleşecek son güneş tutulması ile örtbas edilen gerçeklerin ortaya çıkacağı liderler siyasi Lider önemli isimlerle ilgili skandalların dünyada ve ülkemizde fazlasıyla gündemde kalacağı enerjiler söz konusu. Hükümetler ve medya Eylül 2020 civarında karşı karşıya kalabilir ve oldukça ateşli olaylara tanıklık edebiliriz; casusluk, cezai faaliyetler üzerinde yoğunlaşma, hükümetteki potansiyel değişiklikler ve sonbaharda büyük finansal skandallar gün yüzüne çıkabilir.

Depremler ve doğa olaylarını Astrokartografi ile incelemekteyiz.

Yukarı daki her şey aşağıda ki ile ilişkili olduğuna göre gökyüzü enerjilerinin mesajlarını iyi anlamalıyız. Özellikle 2007'den bu yana yaşadıklarımızı yaşattıklarımızı liderlerden halka her birimizin bireysel olarak  gözden geçirmemiz gereken bir yıl karşılıyor bizleri 2020'nin tüm insanlık ve ülkemiz için Sevgi yılı olması doğanın yeniden yapılanacağı hayat bulup sevginin her anda tüm kalplerde büyüdüğü gelişip dönüştüğü arınma büyüme istikrar ve aşkın hakim olduğu insanı insan yapan

Öz değerlerimize sahip çıktığımız iyilerin merhametin değer bilenlerin değer gördüğü sevenlerin sevgi ile tamamlandığı güzelliklerin doğduğu şifa enerjisinin sevgi ile tamamlandığı bir yıl olmasını diliyorum.

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay devi  astrolog  türkiye  analiz