UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜGE ANLI'DA ŞOKE EDEN SÖZLER! "ÜÇ HARFLİLERDEN ÇOCUĞUM VAR"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün evlilik vaadi ile 350 bin dolandırılan Adile Yeşilgöz'ün anlattıkları şoke etti.

MÜGE ANLI'DA ŞOKE EDEN SÖZLER! "ÜÇ HARFLİLERDEN ÇOCUĞUM VAR"

25 yaşındaki Adile Yeşilgöz, sosyal medya üzerinden tanıştığı ve nişanlandığı kişiye, 350 Bin TL para kaptırdığı iddiasıyla ATV'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu.

Babası ile birlikte yayına katılan Adile Hanım'ın İzmir Konak'ta tanıştığı ve sonrasında kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişi hakkında anlattıkları izleyenleri şaşkına çevirdi.

Genç kadın, şahsın nişan gününde yanında hoca olarak tanıttığını bir kişiyle geldiğini belirtti. Daha sonra hoca olarak tanıtılan kişinin evde ve bahçesinde gömü olduğunu söylediğini öne sürdü.

Bir avuç toprak getirdiklerini bu toprağa tuz attıklarını daha sonra bu toprağa bakarak evin altında 500 kiloya kadar altın olduğunu söylediği canlı yayında konuşuldu.

Daha sonra gösterilen fotoğraf ve videolarda evin içinde onlarca bidon olduğu ve bu bidonların içine toprak koyup üzerine çarşaf geçirip daha sonra sirke ile doldurup odanın içindeki bidonların içindeki malzemelerin altına dönüştüreceğini iddia ettiğini belirtti.

"ODANIN İÇİNDE ÜÇ HARFLİLER VAR!"

Odanın içinde üç harfliler olduğunu söyleyip odanın kapısını kapatıp ve buraya girmemelerini söylendiğini yayında aktarıldı. Öte yandan adamın, üç harflilerden çocuğum var sözleri de şok etti. Adile Hanım ve babası bu bidonların içinde kapının arasından baktıklarında bidonlarda altın olduğunu gördüklerini söyledi.

Daha sonra hoca olarak tanıtılan kişinin üç harflilerin altının üzerindeki büyüyü kaldırmak için kendilerinden 150 koyun istediğini söylediklerini; ancak kabul etmeyince üç harflilerle konuşup ikna ettiğini ve dolara çevirip dolar olarak yakarlarsa büyünün bozulacağını belirtip her şeylerini dolara çevirmelerini istedikleri anlatıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüge anlı