UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAPKIN MİLYARDERİN EVİNDEN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ HEPSİ ÇIRILÇIPLAK

Geçtiğimiz Austos ayında hücresinde intihar eden sapkın milayerder Jeffrey Epstein'in evine yapılan baskının görüntüleri resmen paylaşıldı, duvarlarda asılı çıplak fotoğraflarda sosyetik güzel de var.

SAPKIN MİLYARDERİN EVİNDEN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ HEPSİ ÇIRILÇIPLAK

Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in eski bir çalışanının itiraflarından yaklaşık iki ay sonra ABD savcılığı Florida Palm Beach'teki eve yapılan baskının görüntülerini paylaştı.


Aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlanan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein, 10 Ağustos günü tutulduğu hücrede ölü bulunmuştu. Adli tıp 66 yaşındaki eski bankerin kendini asarak intihar ettiği sonucuna varmıştı.


Kara geçmişinin günyüzüne çıkmasıyla dünyayı şoke eden sapkın milyarderin malikanesinden de görenleri hayrete düşürdü.

Eski çalışan, Epstein'in bir dönem sevgilisi olan, ilişkileri bittikten sonra da ona birlikte olması için genç kızlar ayarlayan Ghislaine Maxwell'in yaklaşık iki metrelik bir portresinin söz konusu malikanede asılı olduğunu söylemişti.

İngiliz sosyetik Ghislaine Maxwell, bir sandalyede çıplak bir biçimde oturuyordu ve bacakları uygunsuz bir şekilde aralıktı.


Rezalet bununla da sınırlı değildi. Epstein'in eski çalışanı, malikanenin duvarları çırılçıplak kadın fotoğrafları, ilişkile giren çiftlerin resimleri ve tablolarıyla kaplıydı. 40 kilometrekarelik bir alana yayılmış olan malikanede Epstein, reşit olmayan kızlarla ilişkiye giriyordu.


İsmi gizli tutulan eski çalışan, 1999 yılından 2007'ye kadar Epstein'in evinde internet, güvenlik ve haberleşme alanında görev yapmıştı.



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagazin  gündem