UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİDEM SOYDAN'DAN DİKKAT ÇEKEN EZAN PAYLAŞIMI

Model Didem Soydan, kendisini rahatsız eden yorumlara verdiği tepkilerle dikkat çekiyor. Birbirinden farklı konularda paylaşımlar yapmaktan geri durmayan Soydan bu defa sabah ezanıyla ilgili bir paylaşıma imza attı.

DİDEM SOYDAN'DAN DİKKAT ÇEKEN EZAN PAYLAŞIMI

Didem Soydan, özellikle takipçileriyle girdiği polemiklerle dikkat çeken bir isim… Kendisini rahatsız eden yorumlar konusunda tepkisini net bir şekilde ortaya koyan Soydan, aynı zamanda çirkin paylaşımda bulunanları ifşa etmekten de geri durmuyor. Instagram hesabı üzerinden gündelik hayatına dair çok sayıda paylaşımda bulunan başarılı isim aynı zamanda kariyeriyle ilgili paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

DİKKAT ÇEKEN SABAH EZANI PAYLAŞIMI

Çok farklı konularda paylaşımlarda bulunan Didem Soydan bu defa da sabah ezanıyla ilgili bir yorumda bulundu. Yaşadığı öksürük krizleri nedeniyle uyumakta zorluk çektiğini söyleyen Soydan, uykusuz kaldığı bir gecenin sabahında denk geldiği ezan sesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Nişantaşı’ndan bildiriyorum. Duyduğum en efsane ezan okunuyor. Tabiri caizse hoca döktürüyor. Meğersem böyle okunmalıymış. (İlk defa sabah ezanı duymadım. ‘Efso duyarlara’ çıkmaya çalışmayın, acımam paylaşırım) neyse, kötüsü ne kadar kulak tırmalıyorsa, iyisi de su gibi aktı. Hocam tebrikler. Ben, boğazım parçalanana kadar öksürmekle meşgul olduğumdan uyanığım haliyle”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDidem Soydan  ünlü  model