UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GS BAŞKANI MUSTAFA CENGİZ: GALATASARAY AĞLATIR!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

GS BAŞKANI MUSTAFA CENGİZ: GALATASARAY AĞLATIR!

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları;


"Ben genelde maç sonunda beyanat vermiyorum. Rakibe saygı, oynanan futbola saygı açısından pek konuşmuyorum. Olaylar öyle bir hale geldi ki bu konuşmayı yapmak zorunda kaldım."


"BİZİM KARDEŞİMİZ, DAYIMIZ, ENİŞTEMİZ..."


"Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Kasımpaşa... Bizim kardeşimiz, dayımız, eniştemiz... Sadece renkler bizi ayırt ediyor, biz düşman değiliz. Tüm söylemlerimizde, toplumun deşarjı olması gereken futbolu nefret haline getirmeyelim"

"O başkan gülüyormuş.... Ben kötülük dilemem, gülmesini dilerim. Yeter ki Galatasaray rekabeti onu ağlatsın.Siz hem gülüyorsunuz ama tabiri caizse ağlıyorsunuz her gün çıkıp. Geçen yıl sanırım kasım ayıydı, biz Rusya'daydık, 17 kulüp adına, sadece 8 kulübün imzaladığı bir bildiri yayınlandı. Bunu imzalayan başrollerden birinin hakemlerden şikayet etmesini anlamıyorum. Hakemler de insandır, hata yapabilir derken, hakemler melek mi oldu?"


"KADIKÖY'E KAZANMAYA GİDİYORUM"


Ben Kadıköy'e kazanmaya gidiyorum, dostça, eşit, adil... Bizim lehimize de hakem hatası istemiyoruz, bizim karakterimizde bu var. Samimi söylüyorum. Biz orada yenebiliriz, 6-0 yenildik, onu da TV programı yaptılar. Orada Beşiktaş şampiyon olmuş, olabilir. Onları kutlarım.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa cengiz  galatasaray