UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKALIN PHOTOSHOP KURBANI OLDU

Başarılı şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Merve Özbey’in düğününde çekilmiş olan fotoğrafa, yakın dostu Özlem Yıldız photoshop yaptı.Takipçileri fotoğraftaki photoshopu fark edince yorum yağmuruna tuttu.

DEMET AKALIN PHOTOSHOP KURBANI OLDU

Demet Akalın, Merve Özbey'in düğününde çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmadan önce yakın dostu Özlem Yıldız'a photoshop yaptırdı. Ayarı fazla kaçıran Yıldız, Akalın'ın kolunu ve belini yamultunca sosyal medya kullanıcıları şarkıcıyı yorum yağmuruna tuttu.

Bir dönem Merve Özbey ile birlikte çalışan Demet Akalın, gecede toz pembe ve siyah renklerinden oluşan bir abiye tercih etti. Düğünde yakın dostlarıyla güzel vakit geçiren Demet Akalın, çektirdiği fotoğrafları da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Ancak Özlem Yıldız, yakın dostu Akalın'ın bir fotoğrafına photoshop müdahalesinde bulundu. Ayarı fazla kaçıran Yıldız, Akalın'ın belini ve kolunu yamulttu.

ÖZLEM YILDIZ’A KIZDI

Ünlü şarkıcının fotoğrafını gören takipçileri ise art arda yorum yaparak "Kolunuza ne olmuş öyle?" ve "Photoshop fazla kaçmış" dedi. Bunun üzerine Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yapan Akalın "Özlem 'illa düzelteyim dur abla' Ben boşver derken. Elini! diyerek sitem etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdemet akalın  özlem yıldız  photoshop