UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICIYI GÖRENLER TANIYAMADI

Son dönemde verdiği kilolarla gündemden düşmeyen Adele, Oscar töreninden sonra düzenlenen after partyde görüntülendi. Kilo vermeye devam eden ünlü şarkıcıyı ise görenler tanıyamadı.

ÜNLÜ ŞARKICIYI GÖRENLER TANIYAMADI

İngiliz şarkıcı Adele, kilo verdikten sonra yaşadığı değişimi yine gözler önüne serdi. Beyonce ve Jay-Z’nin düzenlediği Oscar after partysinde çekilen fotoğrafı olay yarattı.

Daily Mail gazetesi, ünlü şarkıcının günde 1000 kalori diyeti ile 45 kilo verdiğini yazdı.

Ünlü isim, Polonyalı televizyon sunucusu Kinga Rusin ile fotoğraf çekildi. Rusin’in Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta Adele’in leopar desenli kıyafeti ve oldukça incelmiş beli dikkat çeken ayrıntılar arasındaydı.

Adele ile fotoğrafını paylaşan Rusin, “Dün Beyonce ve Jay-Z’nin özel partisinde Adele ile ayakkabılar hakkında konuştuk. Fotoğraftaki Adele muhtemelen 30 kilo verdikten sonra” notunu yazdı.

Geçtiğimiz yıl eşi Simon Konecki’den boşandıktan sonra değişim sürecine giren Adele, ocak ayında Karayipler’in Anguilla bölgesinde görüntülenmişti.

Adele’in antrenörü Brezilyalı Camila Goodis, ünlü şarkıcının çok fazla spor yapmayı sevmediğini belirterek zayıflığını diyete borçlu olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERadele  kilo  oscar