UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖRENLER TANIYAMIYOR! ÜNLÜ SANATÇININ ŞOKE EDEN DEĞİŞİMİ

Son günlerde konserlerinde tercih ettiği kıyafetlerle adından söz ettiren Linet, dünyaca ünlü model Kim Kardashian'a benzemek için 30 bin TL vererek kalça operasyonu yaptırdı.

GÖRENLER TANIYAMIYOR! ÜNLÜ SANATÇININ ŞOKE EDEN DEĞİŞİMİ

Sahne kıyafetleri ile sık sık gündeme gelen şarkıcı Linet, İstanbul'daki konserinde giydiği gümüş renkli tulumuyla dikkatleri üzerine çekti. Tulumunda vücut hatları belli olan Linet'in kalça operasyonu geçirdiği ortaya çıktı. Şarkıcı, kalçası ile meşhur olan Kim Kardashian'a benzemek için 30 bin TL harcadı.


"SAHNEDE RAHAT OLMAK İÇİN MİNİ VE YIRTMAÇ TERCİH EDİYORUM"


Ünlülerin sıkça başvurduğu estetik operasyonuna merak saran Linet, kalçasına yağ enjekte ettirterek dolgu yaptırttı. Şarkıcı, yeni estetiğini konserinde tercih ettiği kıyafetiyle gözler önüne serdi. İddialı tulumuyla halinden memnun olan sarkıcı, Kardashian kalçası için ise 30 bin TL harcadı.

Giydiği iddialı kıyafetler hakkında yorum yapan şarkıcı, "Sahnede yere rahat basmam lazım. O yüzden yırtmaç ve mini tercih ediyorum. Boynumu da kapatamıyorum, boğuluyormuş gibi hissediyorum. Bu kıyafetlerle mutfağa girip yemek pişirmiyoruz. Böyle pazara da gidilmez. Bunlar şov için" dedi.


ÜNLÜ İSİMLER DE YAPTIRMIŞTI


Son aylarda popüler olan kalça operasyonunu Nicki Minaj, Rihanna, Aleyna Tilki ve Hadise de yaptırmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlinet  gündem