UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP İÇ ORGANLARINI ÇIKARDI

Mexico City'de Robledo isimli bir adam sevgilisini öldürdükten sonra derisini yüzdü, iç organlarını çıkardı ardındansa vücuduna parçalara ayırdı. Olayın duyulmasının ardından şiddeti protesto gösterileri düzenlendi, hükümet binaları ateşe verildi.

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP İÇ ORGANLARINI ÇIKARDI

Meksika'nın Mexico City şehrinde korkunç bir cinayet işlendi. Erik Francisco Robledo isimli vahşi adam eşi Vargas'ı öldürdükten sonra derisini yüzdü, iç organlarını ayırdı. Bununla da yetinmeyen katil, kadının vücudunu parçalara ayırdı.Cinayet halkı ve insan hakları gruplarını ayağa kaldırdı. Ülkedeki yerel bir tabloid gazetesinin Ingrid Escamilla Vargas'ın cinayet mahallindeki cesedinin fotoğrafını manşete basması ise büyük tepki topladı. Kalabalık gruplar sokaklara dökülüp bu vahşeti protesto etmeye başladı.Ülkenin başkenti Mexico City'de yaşanan cinayet nedeniyle halk, Ingrid Escamilla Vargas için mumlar yakıp, yaşadığı eve çiçekler bırakıyor.

Mexico City belediye başkanı salı günü yaptığı açıklamada, hafta sonu şehir merkezinin kuzeyindeki bir apartman dairesinde meydana gelen cinayetin failinin tutuklandığını, savcıların bu şahsın en yüksek cezayı çekmesi için gerekeni yapacaklarını belirtti.

UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI SÖYLEDİ

Katil kocanın yakalandığı sırada üzeri kan içerisinde yarı çıplak görüntüleri de yayınlandı. Katil koca Robledo, ilk ifadesinde uyuşturucu etkisi altında olduğunu ve o gün fazla alkol içmesi nedeniyle Ingrid ile tartışmaya başladıklarını söyledi.Robledo, polise, "Ingrid beni öldürmek istediğini söyledi, eline bir bıçak alıp bunu 3 kere denemeye çalıştı. Ben de en sonunda elindeki mutfak bıçağını aldım ve boğazını kestim" ifadelerini verdi.

KORKUNÇ SÖZLER

Ardından cinayeti itiraf eden Robledo, yüzünden başlayıp ayaklarına kadar derisini yüzdüm ve iç organlarını çıkardım. Yakalanmamak için vücudunu parçalara ayırdım ifadelerini kullandı.Polis cinayetin işlendiği apartman dairesine girdiğinde 25 yaşındaki kadının korkunç şekilde parçalara ayrışlmış cesedi ile karşılaştı. Ingrid'in cesedinin olay mahalindeki fotoğrafı Pasala isimli gazetede manşette sansürlenmeden kullanıldı.

Pasala, müstehcen başlıklar kullanan ve garip, kanlı hikayelere sayfalarında yer veren bir tabloid gazetesi. Pasala gazetesi Ingrid'in cesedinin fotoğrafının üzerinde "Aşk tanrısının hatasıydı" başlığı attı. Gelen tepkilere gazeteden bir açıklama yapılmadı. Mexico City savcılığından salı günü yapılan açıklamada, görüntüleri kimin sızdırdığını belirlemek için altı memurun görevlendirildiği belirtildi.  

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmexico city  sevgil  cinayet