UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ORDU”NUN SAYFASINDAN ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRAN “KADIN” PAYLAŞIMI

İsrail Savunma Güçleri'nin resmi Twitter hesabında ayna karşısına geçmiş bir kadın fotoğrafı paylaşıldı. Kullanıcıların anlam veremediği paylaşıma birkaç dakika sonra açıklık getirildi ve Filistin Kurtuluş Gücü Hamas'ın bu fotoğrafı, İsrailli askerlerin telefonunu hackleyip kullandığı ifade edildi.

“ORDU”NUN SAYFASINDAN ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRAN “KADIN” PAYLAŞIMI

İsrail Savunma Güçleri'nin resmi Twitter hesabında ayna karşısına geçmiş bir kadın fotoğrafı paylaşıldı. Kullanıcılar böyle bir paylaşımın neden yapıldığına anlam veremezken, bir kaç dakika sonra atılan yeni tweetle paylaşıma açıklık getirildi. Paylaşımda, Filistin Kurtuluş Gücü Hamas'ın, İsrail askerlerinin telefonlarını hackleyip bu kadın fotoğrafıyla sahte sosyal medya profilleri açtığı kaydedildi.

"ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Paylaşımda, "Hamas, İsrail askerlerinin telefonlarını hackleyerek bu fotoğrafları da içeren sahte sosyal medya profilleri oluşturuyor. Hamas'ın bilmediği bir şey var ki, İsrail istihbaratı bu tip kötü amaçlı yazılımları takip ediyor. Hamas'ın hack sistemi etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verildi.

BİNLERCE BEĞENİ VE PAYLAŞIM ALDI

İsrail Savunma Güçleri'nin yaptığı bu paylaşım, kullanıcılar tarafından binlerce kez paylaşıldı ve beğeni aldı. Kullanıcıların ftoğrafın altına yaptığı eğlenceli yorumlar ise dikkat çekti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERordu  israil  filisitin