UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZORBALIĞA FOX FRENİ!

Fox TV’nin yeni dizisi “Öğretmen” ilk tanıtımıyla büyük beğeni topladı. Sosyal medyada da TT olan “Öğretmen” ilk görüntüleriyle dikkatleri üzerine çekti.

ZORBALIĞA FOX FRENİ!

Fox TV ekranlarında yepyeni bir dizisi başlıyor. Başrolünü İlker Kaleli’nin üstlendiği “Öğretmen”, son yıllarda gençlerin arasında hızla yayılan akran zorbalığını ele alıyor.

15-24 yaş arası gençleri konu alan dizi, ilk tanıtım görüntüleriyle “zorbalık” konusunda bir farkındalık yaratacağının sinyallerini verdi.

“Zorbalık”, son dönemde çocukların ve gençlerin arasında eşyalarına el koyma, ödevini yaptırma, dışlama, görmezden gelme, sosyal medyada saldırı ve hakaret şeklindeki davranışlar olarak belirtiliyor.

Sosyal medyada birçok kullanıcı İlker Kaleli’nin Akif öğretmen rolüyle tüm ülkeye insanlık dersi vereceğini ve farkındalık yaratacağını belirtti.

Yakında Fox TV ekranlarında başlayacak olan “Öğretmen”in 1. bölümü merakla bekleniyor.

Not: Biraz inceledik… Ters köşe bir mantıkla başlayacak dizi, mutlaka ki fazlasıyla dikkatleri üzerine çekecek ama bu ilginç senaryoyu bizce mutlaka birileri başka yerlere çekmeye çalışacak. Malum, medya dünyamızın en büyük hastalığı “hasetlik”… Bakalım ne olacak?.. (A) şıkkı, yarışmayı sevmeyenler, bu önemli konunun neresinden tutmaya kalkacaklar ve kötüleyecek!!! (B) şıkkı ise Yarışmayı sevenler ise rakip bir proje için kolları sıvayacak. Bizce (A) şıkkı ön planda!.. Her zaman olduğu gibi dediğimiz çıkarsa, (A) kafasında olanları yazarken, bu satırları da “Yine öngörümüz tuttu” diye yazmak zorunda kalma ihtimalimiz yüzde 90!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERöğretmen  öğretmen dizi  fox  fox tv  ilker kaleli