UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞEYTANİ PLANI KAN DONDURDU!

Facebook'a ücretsiz yeni doğmuş bebek fotoğrafları çekeceğine dair bir ilan veren 38 yaşındaki kadının şeytani planı kan dondurdu.

ŞEYTANİ PLANI KAN DONDURDU!

16 yaşındaki kızıyla bebek çalmaya çalışan Juliette Parker'ın, planını mağdur anne ortaya çıkardı. Bir dönem politikada da boy gösteren Juliette Parker adlı kadın, sosyal medyaya fotoğrafçı olarak ilan vererek bebek çalmaya çalışmakla suçlanıyor.


Juliette Noel ve Juliette Gains isimlerini de kullanan 38 yaşındaki kadın, portfolyo oluşturabilmek için, yeni doğmuş bebek fotoğraflarını ücret talep etmeden çektiğini ileri süren ilanlar verdi.

Pierce Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamaya göre, kurbanını üç kez ziyaret eden Parker, bebekle beraber kendi fotoğraflarını çekti.

Geçen yıl Colorado'nun vali adayı olan ancak kaybeden Juliette Parker, iddiaya göre bebek fotoğrafları çekmek için gittiği evde, dokunduğu her şeydeki parmak izlerini sildi.


Parker, yeni doğum yapmış olan annenin evini son ziyaretinde 16 yaşındaki kızını da yanında götürdü ve kızından evde yaptığı kekten bebeğin annesine ikram etmesini istedi. Polis ekiplerinden yapılan açıklamaya göre, kurban keki yer yemez başı dönmeye ve bilincini yitirmeye başladı. Kendinden geçmeden anne ve kızından evini terk etmelerini istedi. Ancak genç anne, Juliette Parker ve kızının çıkarken anahtarlarını çaldığından şüphelendi. Genç anne polise şikayette bulundu. Soruşturma başlatan polis ekipleri, Juliette Parker'ın kadının bebeğini çalmak ve kendi bebeğiymiş gibi büyütmek niyetinde olduğunu anladı. Üstelik 38 yaşındaki sahte fotoğrafçının başka kurbanları da olduğu ortaya çıktı.

Pierce Polis Departmanı ekipleri, Juliette Parker ve kızının yaşadığı eve baskın yaparak ikiliyi gözaltına aldı.Cuma günü gözaltına alınan Juliette Parker için kefalet tutarı 50 bin dolar olarak belirlendi. Parker bu parayı ödeyerek hapisten çıktı.Dün görülen duruşmada ise Parker suçsuz olduğunu savundu. Ancak hakim kefalet ücretini 150 bin dolar olarak belirledi. Bu miktarı ödeyemeyen kadın, yeniden tutuklanarak Pierce Hapishanesi'ne gönderildi.Juliette Parker'ın son kurbanı olan ve ABD'nin Tacoma kentinde yaşayan Elysia Miller, dün basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ve çok korktuğunu söyledi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERplan  gündem