UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE LAZKİYE'DE VURDU! RUSYA'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

İdlib'de rejime yönelik operasyonun ne zaman yapılacağı merak edilirken Türkiye, Lazkiye'de rejim güçlerine ağır darbe vurdu. Lazkiye ve Hama’da birçok nokta füzelerle ateş altına alındı.

TÜRKİYE LAZKİYE'DE VURDU! RUSYA'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Türkiye'nin kararlı duruşunun ardından Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, " Türkiye ile İdlib konusunda her düzeyde çalışmaya hazırız, buna üst düzey de dahil." açıklamasında bulundu.Türkiye, Suriye'nin kuzeyinde rejim güçlerine birçok bölgede darbe vurmaya devam ediyor. Yerel kaynaklardan gelen son bilgilere göre Lazkiye ve Hama’da birçok nokta füzelerle ateş altına alındı. Rejimin alçak saldırılarının ardından Türkiye, rejim unsurlarının İdlib bölgesinden geri çekilmemesi halinde harekete geçileceği ve rejim unsurlarının görülen her bölgede vurulacağı açıklanmıştı. Suriye'deki yerel kaynaklardan alınan son bilgilere göre operasyon öncesi Lazkiye ve Hama bölgesinde rejim unsurları füzelerle ateş altına alındı.


TÜRKİYE HAREKETE GEÇTİ RUSYA'DAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ


Türkiye'nin rejime yönelik gerçekleştirdiği operasyonların ardından Rusya'dan ilk açıklama geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Liderlerimiz arasında varılan tüm anlaşmaların uygulanması gerektiğini düşünüyoruz. Türkiye ile İdlib konusunda her düzeyde çalışmaya hazırız, buna üst düzey de dahil." açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrusya  suriye