UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SARAN: “GALATASARAY ZOR GÜNLERİMİZDE BİZE HEP İYİ GELMİŞTİR“

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu'nun düzenlediği Girişimcilik Zirvesi'nde gençlerle buluştu. Genç girişimcilere ve Sakarya Üniversitesi öğrencilerine tavsiyelerde bulunan Saran, Fenerbahçe hakkında sorulan sorulara da cevap verdi.

SARAN: “GALATASARAY  ZOR GÜNLERİMİZDE  BİZE HEP İYİ GELMİŞTİR“

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu'nun düzenlediği Girişimcilik Zirvesi'ne katıldı.

Zirve’de genç girişimciler ve Sakarya Üniversitesi öğrencilerine “Ben yaptım, siz de yapabilirsiniz” derken, kendi hikâyesini ve deneyimlerini de paylaştı. Saran “Ne zaman kaybedersiniz? Vazgeçtiğinizde… Hayal kurun, hedef belirleyin ve hayallerinizden vazgeçmeyin” diyerek gençlere hem iş hayatları için hem de başarı için tavsiyelerde bulundu. Sadettin Saran konuşmasının ardından dinleyicilerden gelen soruları da yanıtladı.

Sadettin Saran gelen sorular üzerine Fenerbahçe hakkında da flaş açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada, "Ali Koç haklı, Fenerbahçe mağdur ediliyor" dedi.

Koç'a destek olunması gerektiğini belirten Saran "Kanaat önderleri Başkan'ın etrafında kenetlenmeli" dedi. Bir öğrencinin “Hafta sonu Galatasaray derbisi var. Fenerbahçe’nin durumunu nasıl görüyorsunuz” sorusunu da “Ezeli rakibimiz Galatasaray böyle zor günlerde bize her zaman iyi gelmiştir. Kadıköy'de yine kazanır ve çıkışa geçeriz" diyerek cevapladı. 


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsadettin saran  fenerbahçe  galatasaray