UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

INSTAGRAM'A BOMBA ÖZELLİK!

Instagram, en iyi kullanıcı deneyimini sağlamak için yeni özellikler geliştirmek için çalışıyor. Bu nedenle şirket, Takma Ad, Yakında ve Sevgi Animasyonu olarak adlandırılan yeni özellikler üzerinde çalışmaya başladı.

INSTAGRAM'A BOMBA ÖZELLİK!

Instagram, üç yeni özellik üzerinde testlere başladı. Takma Ad, Yakında ve Sevgi Animasyonu olarak adlandırılan yeni özellikler, kullanıcıların uygulama deneyimini önemli ölçüde iyileştirecek.

Takma ad

Instagram, Direct'te sohbet ettiğiniz kişilere bir takma ad atamanıza izin veren yeni bir özellik geliştiriyor!

Seçenekler kısmında yer alacak bir butonla kullanılabilecek takma ad, sadece ismi veren kullanıcı tarafından görülebilecek. Özel bir takma ada sahip olan kullanıcılar, uygulama içi ve bildirimlerde bu ad ile gösterilecek.

Yakında

Yakında olarak adlandırılan yeni özellikle Instagram’ın kamera uygulaması ile çekilen fotoğraflar daha sonra kullanılmak üzere düzenlenip kaydedilebilecek. Yakında bölümüne kaydedilen fotoğraf ve videolar 7 gün boyunca tutulacak ve 7 günün sonunda otomatik olarak silinecek.

Sevgi (ya da Aşk) Animasyonu

Sevgi Animasyonu olarak adlandırılan özellik ile gönderilen veya alınan bir gönderi beğenildiğinde ekranda onlarca kalpten oluşan bir animasyon görünecek.

Instagram’ın üzerinde çalıştığı bu özelliklerin önümüzdeki güncellemelerle herkese dağıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERınstagram  medya