UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“GÜZELLİK KRALİÇESİ”NİN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI SIZDIRDILAR

Geçtiğimiz Eylül ayında "Kensington Güzeli" seçilen Portia-Valis Volkova, ülke çapında düzenlenen güzellik yarışmasına katılacaktı.Genç kadının geçmişte çektirdiği çıplak fotoğrafları ve özel görüntülerini içeren videoları, yarışmanın jüri üyelerine gönderildi.

“GÜZELLİK KRALİÇESİ”NİN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI SIZDIRDILAR

Eski İngiltere güzellik kraliçesi Portia-Valis Volkova'nın başı siber zorbalıkla dertte. Geçtiğimiz eylül ayında "Kensington Güzeli" seçilen Portia-Valis Volkova, ülke çapında düzenlenen güzellik yarışmasına katılacaktı.

Ancak genç kadının geçmişte çektirdiği çıplak fotoğrafları ve özel görüntülerini içeren videoları, yarışmanın jüri üyelerine gönderildi. Sıkı kuralları bulunan yarışmanın jürisi, Portia-Valis Volkova'yı müsabakadan men etti.

26 yaşındaki güzellik kraliçesi, İngiliz The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, "Bu fotoğraflar geçmişte verdiğim yanlış kararlar sonucunda çekildi." dedi.

Verdikleri karar nedeniyle jüri üyelerini suçlayamayacağını söyleyen güzellik kraliçesi, "Kural kuraldır, yapacak bir şey yok. Ancak bu şekilde bir e-posta almaları alçakça" diye konuştu.

Bir süredir tehdit mesajları aldığını söyleyen Portia-Valis Volkova, yarışmanın organizatörlerine de gönderilmiş olan fotoğrafları 21 yaşındayken çektirdiğini anlattı.

"Görünüşe göre siber zorbalar kazandı" diyen Volkova, geçmişte çektirdiği fotoğraflardan kazandığı parayı bağışladığını ifade etti.

Volkova, röportajında "Geçmişte yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim. Ancak bana yapılan şantajı iğrenç buluyorum." dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Game of Thrones dizinde de küçük bir rolü olan Portia-Valis Volkova, aynı zamanda klasik müzik alanında başarılı bir isim."

Londra'nın batısındaki Kensington'da yaşayan güzel, siber zorbalığın bir süredir devam ettiğini anlattı.

Güzellk kraliçesinin rakipleri, Valis'in yarışmadan men edilmesine çok üzüldüğünü söyledi ve güzel modelin olayı erdemli bir şekilde karşıladığını belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13