UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇIKAN DİZ KAPAĞINI YUMRUKLAYARAK YERİNE TAKTI

St. Mirren - Inverness Caledonian Thistle maçında ev sahibi ekibin kaptanı Jane O'Toole'un, ikinci yarının başında bir pozisyonda diz kapağı yerinden çıktı. Genç futbolcu, çıkan dizini kendi çabasıyla yerine taktı.

ÇIKAN DİZ KAPAĞINI YUMRUKLAYARAK YERİNE TAKTI

İskoç Kadın Futbol takımları St. Mirren ile Inverness arasında oynanan maçta korkunç bir sakatlık yaşandı. St. Mirren takım kaptanı Jane O'Toole bir ikili mücadele sırasında yerde kaldı. Yere düştükten sonra dizinin yerinden çıktığını gören O'Toole ilginç bir tedavi yönetmi uyguladı. Kaptan yerinden çıkan diz kapağını yumruk atarak yerine soktu. Acılar içinde yer kalan O'Toole'ye hemen müdahale edildi.

"GÜÇLÜ BİR KADINI ASLA YERE SEREMEZSİNİZ"

Bu sakatlığına rağmen Jane O'Toole inanılmaz bir şekilde ayağa kalktı ve 90 dakikayı tamamladı. Maçın ardından takım sözcüsü yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Kaptanımız zor olanı yaptı. Maç sırasında çıkan dizini nasıl yerine taktığına bakın. Güçlü bir kadını asla yere seremezsiniz. O da ayağa kalktı ve 90 dakika oynadı." açıklamasını yaptı. Maçı ise Inverness takımı 7-0 kazandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmaç  kadın  diz kapağı  diz