UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ AY BALIK BURCUNDA

23 Şubat 2020 Pazar günü Balık burcunda Yeni Ay gerçekleşti. Balık, Yeni Ay’ı heyecan verici enerjileri barındırıyor.

YENİ AY BALIK BURCUNDA

Doğal yeteneklerimizi geliştirme ve tam potansiyelimize ulaşma fırsatları sunan Mars ve Uranüs'ün açıları  Fomalhaut sabit yıldızının da enerjisi ile oldukça güçlü dönüştürücü etkileri yansıtacak yeryüzüne. Bu çok şanslı ve güçlü bir yeni ay. Rekabet yeni projeler başlatmak, risk almak ve ilişkileri aşk ile güçlendirmek için harika bir zaman yüreğinin temizliği koruyan kalbini sevgi ile zengin tutanlar için.

Yeni ay, bir döngünün sonunu ve 28 günlük yeni bir döngünün başlangıcını temsil eder. Güneş, Ay'la kavuşuyor canlandırıcı bir enerji ve inisiyatif veriyor bizlere. Balık Yeni ayı, yeni bir başlangıç yapmak,  hayatımızda yeni bir sayfa açmak yeni bir proje başlatmak için mükemmel bir zamandır. İlerlemenin yeni ve yaratıcı yollarını ararken geçmişin acılarını alışkanlıklarımızı korkularımızı dönüştürmemizi de mümkün kılacak gücü fark etmemizi sağlayacak.

Balık Yeni ayında etkili konumda ki Mars güvenimizi, gücümüzü, canlılığımızı ve cesaretimizi artıracak. Egzersiz, spor, el emeği ve dövüş sporlar gibi fiziksel aktiviteler için iyidir. Spor ve iş görüşmeleri gibi rekabetçi herhangi bir konuda üstünlük başarı sağlamamız mümkün.  Ayrıca, yeni projelere başlamak ve zor işleri tamamlamak için güçlü enerjileri iyi değerlendirmeliyiz. Doğru ve dürüst tutumda olanlar atılgan cesaretli davrananlar pek çok konuda başarı ve   üstünlükler kazanabilirler.

Oldukça keskin içgüdülerle hareket etme eğilimlerimiz yükselecek. Kıskanç ve düşmanca yaklaşım içinde olanlar ise Balık Yeni ayı ile yaptıkları ile yüzleşecek yaptıklarının bumerang gibi karşılıklarını alacaklar bu enerjilerin yansıması ile.

Aşk ve ilişkiler de ise seven kalpler için güven verip güven duyacakları temeli sevgi ile beslenen ilişkilerin daha da güçleneceği bir zaman dilimi, Seviyorsanız yüreğinizi ortaya koymalı sizin için aşkla dolu yüreğin sahibini de yine aşkla sahiplenme zamanı. Bu yüzden güçlü ve tutkulu arzularınızı ortaya koymaktan çekinmeyin.

Balık Yeni Ay’ı ile hayatlarımızın her hangi bir alanında değişiklik yapmak, bilimsel konuları denemek ve öğrenmek için iyi bir süreç.

Artan öz-farkındalık,  Gerçek olanla sahteyi bir birinden ayırt etmemizi sağlayacak pek çok noktada. Merak ve yaratıcılık yeni keşifler yapılabilir bu enerjilerin etkisi ile.

23 Şubat yeni ayının etkisi 9 Mart'a kadar etkili olacak. Balık Yeni Ayı ile

Dönüşüm yenilenme, başarı, aşk sevgi, uyanış….

Emek veren sabırlı davranan mücadele etmekten korkmayanların maddi manevi ve ilişkilerde mükaafat alacakları enerjiler olarak yansıyacak hayatlarımıza.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyeni ay  balık burcu  astrodeha  şenay devi