UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERSUN YANAL: 'FENERBAHÇE'YE ZOR ŞARTLAR ALTINDA VEDA EDİYORUM!'

Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak son maçına Trabzonspor karşısında çıkan Ersun Yanal, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

ERSUN YANAL: 'FENERBAHÇE'YE ZOR ŞARTLAR ALTINDA VEDA EDİYORUM!'

Ersun Yanal'ın sözleri şu şekilde;

Bugün yine şehidimiz var, Allah'tan rahmet dilerim. Trabzonlu, ailesinin ve ülkemizin başı sağolsun. Böyle bir atmosferde futbol oynamak, konuşmak canımızı yakıyor. Ülkemizin büyüklüğünü bilerek bir şeyler yapmalıyız.

Fenerbahçe'nin ne zaman bir gereksinimi olursa ben orada olurum. Fenerbahçe'ye zor şartlar altında geldim ve zor şartlar altında veda ediyorum.

Fenerbahçe birçok kupa yarışına katıldı, Avrupa'da yarıştı, düşmeye oynadı, zirvenin uzun süre kalıcısı oldu. Ama hiçbir dönemde transfer yapamamazlık olmamıştı. Bunu doğru anlamak lazım. Sayın Başkan Ali Koç'a karşı bir düzen var! Türkiye'nin Fenerbahçe'ye ihtiyacı var.

Ersun Yanal gidebilir, oyuncular gidebilir ama Fenerbahçe bakidir. Bunu camiamız doğru anlar ve analiz ederse sorunlar hızlı ve çabuk çözülecektir. Alanyaspor, hatta Trabzonspor maçından başlayarak süregelen bu konuşmalarımız vardı... Benim bırakmam ile bu işler düzelecek ise hiç düşünmeden bırakırım.

Fenerbahçe her alanda büyük bir sivil toplum örgütüdür. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERersun yanal  gündem