UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEFNE SAMYELİ, MUSTAFA SANDALIN 'O' KİTABI İÇİN ŞİKAYETÇİ OLDU!

Geçtiğimiz ocak ayında karşılıklı açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Mustafa Sandal ile sunucu Defne Samyeli arasında flaş gelişme."Kararım kesin, dava açacağım" diyen Samyeli, "Mustafa Sandal reklamını yapmak için beni kullandı" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Soruşturma başlatan savcılık, Sandal'ı ifadeye çağırdı.

DEFNE SAMYELİ, MUSTAFA SANDALIN 'O' KİTABI İÇİN ŞİKAYETÇİ OLDU!

Defne Samyeli’nin avukatı aracılığıyla savcılığa sunduğu suç duyurusu dilekçesinde, Mustafa Sandal’ın ‘Beni Ağlatma’ isimli kitabın yazarı olduğu belirtilerek, şikayetçi Defne Samyeli hakkında gerçekdışı beyanlarda bulunarak 'onur şeref ve saygınlığını zedelemeye yönelik ifadeler' kullandığı anlatıldı.

"DEFNE BENİ TERK ETTİ"

Dilekçede, kitabın 163'üncü sayfasında "Tam ilk albümü çıkardığım sırada Defne ile tanıştık. Türkiye’nin en güzel üç kadınından biri olarak seçilmişti ve podyumlarda fırtına gibi esiyordu. O zaman yeni ünlü olmanın verdiği şımarıklık ve endişe karışımı duygularla ‘onu kız arkadaşım olarak lanse edemeyeceğimi, bunun kızların bana olan ilgisini azaltacağını, ilişkimizi gizli olarak ilerletebileceğimizi’ söyleyince, Defne de bana hak verdi ve sonunda beni terk etti" ifadelerinin yer aldığı belirtildi

"HAYAL ÜRÜNÜ İFADELER"

Mustafa Sandal ile Defne Samyeli arasında hiçbir şekilde bir birliktelik yaşanmadığı belirtilen dilekçede, “Kitapta yer alan gerçeklik payı bulunmayan hayal ürünü ifadeler sebebiyle müvekkil kendini haksız ve sansasyonel gündemin içinde bulmuş, ağır eleştirilere ve hakaretlere maruz kalmıştır” denildi.

"PİŞMAN DEĞİLİM!"

Mustafa Sandal’ın televizyonda yaptığı açıklamasında, “Kadınları onore ederek anıyorum. Kitapta yazdıklarımdan pişman değilim" gibi kullandığı, sözlerinin Defne Samyeli ve kitabında yazdığı diğer kadınlara yapılmış hakaret olduğu belirtildi.

"HİÇBİR EDEBİ KARŞILIĞI OLMAYAN KİTAP"

Dilekçede, “Şüpheli kendisini nasıl bir konumda görüyor ki kitabında yazdığı yalanların kadınları onore ettiğini düşünebiliyor ve bundan pişmanlık duymuyor. Mustafa Sandal kendisinin gündemde kalması ve hiçbir edebi karşılığı olmayan kitabının reklamını yapma adına müvekkile yalan ve iftira atmaktan kaçınmamıştır. Müvekkili kullanarak kitabının reklamını yapmıştır" ifadeleri yer aldı.

Suç duyurusunu işleme koyarak soruşturma başlatan savcılık, şarkıcı Mustafa Sandal'ı ifadeye çağırdı

"İKİNCİ BASKI DEĞİŞECEK"

Geçtiğimiz aylarda kitabının ikinci baskısının olacağını açıklayan Mustafa Sandal, ikinci baskının değişeceğini, Defne Samyeli ile ilgili bölümlerin kitaptan çıkarılacağını duyurmuştu.

'KARARIM KESİN'

Defne Samyeli ise “Ben ‘dava açacağım’ deyip açmayanlardan değilim. Kararım kesin” diyerek, dava konusunda kararlı olduğunu vurgulamıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdefnesamyeli  mustafasandal  sikeyet  ask  kitap