UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASKERLERİN ÇARŞI İZİNLERİ İPTAL

Corona virüsü son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından TSK bünyesinde alınan yeni tedbirler açıklandı.

 ASKERLERİN  ÇARŞI İZİNLERİ  İPTAL

Corona virüsü tedbirleri kapsamında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan önemli açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre Corona virüsü salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında askerlerin çarşı izinleri iptal edildi. İşte, 12 Mart Corona virüsü son dakika tedbirleri…

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Corona virüsü tedbirleriyle ilgili şunları söyledi:

Karargah ve birliklerimizde çeşitli korunma tedbirlerini hayata geçirdik. Yurt dışı temasları ile heyetlerimizin yurt dışına gidişlerine kısıtlama getirdik. Toplantı ve toplu faaliyetlerde de kısıtlamaya gittik. Okullar ve eğitim merkezlerindeki öğrenci ve kursiyerlerle birlikte askerlerimiz de belli bir süre hafta sonu izne çıkmayacak. Ayrıca, TSK'da el sıkışmayı da bir süreliğine durdurduk. Milletimizin teveccüh gösterdiği yemin töreni, mezuniyet gibi törenlere önümüzdeki dönemde bir süre ziyaretçi kabul edemeyeceğiz. Bu hususta evlatlarımızdan ve kıymetli ailelerinden anlayış bekliyoruz.

İBB TÜM ETKİNLİKLERİ DURDURDU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Corona virüs tedbirleri kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Şehir Tiyatroları, İSMEK ve İBB'ye bağlı müzelerdeki etkinliklerin ve ziyaretlerin ay sonuna kadar durdurulduğunu açıkladı. İmamoğlu, Nisan ayı başında yapılacak değerlendirmelerin ardından etkinliklere devam edilip, edilmeyeceğine karar verileceğini açıkladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcorona virüsü  corona  virüs  tsk  asker  çarşı