UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV, ASYA VE ARAP YARIMADASI’NDA

UçanKuş TV, artık sadece ulusal değil, uluslarası bir kanal!.. UçanKuş TV, 4 kıtada birden yayına başladı. 16 Mart itibariyle Asya ve Arap Yarımaası’nda da uydu yayınına geçti. Böylece 4 kıtada birden Türkçe TV yayını yapan ilk Türk kanalı oldu!.

UÇANKUŞ TV, ASYA VE ARAP YARIMADASI’NDA

UçanKuş TV, 4 kıtada birden uydu üzerinden Türkçe yayına geçen ilk Türk TV kanalı oldu.

Ulusal kanal olmaktan, Türkiye’nin tek uluslararası kanalı olma level’ına atlayan UçanKuş TV, 16 Mart gece yarısından itibaren Asya ve Arap Yarımadası’nda uydu üzerinden Türkçe televizyon yayınına başladı.

Türkiye’deki full HD yayını, Batı Bim’i, yani Avrupa’yı da kapsayan yayını ve Amerikan uydularından, Amerika kıtasında yaptığı yayınlardan sonra şimdi de Afrika kıtasını kapsama alanına alan uyduya çıktı ve Asya kıtasını Çin’e kadar gören uydu yayınlarına başladı.

Birkaç yıldır Amerikan uydularından da yayın yapan, Avrupa’da rahatlıkla izlenebilen UçanKuş TV, geçen hafta Afrika’da başta Nijerya ve Mısır olmak üzere 36 ülkede toplam 833 milyon nüfusa hitap etmeye başlamıştı. Bugün itibariyle Asya kıtasında Azerbaycan ve İran’dan Türkmenistan’a, Pakistan’a kadar ve ayrıca Irak, Filistin, Lübnan, İsrail ile Arap Yarımadasında Ürdün, Kuveyt, Bayreyn, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden de artık rahatlıkla izlenebilecek.

UçanKuş TV zaten 2020’ye bomba gibi girmişti. Yeni stüdyoları, yeni programları, hatta Avrupa’dan naklen maç yayınları ve çok daha fazlasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

5 yıldır yayında olan UçanKuş TV, hem full HD yayını, hem diğer ana kanallar gibi devam ettiği SD frekansı, hem de Digiturk 50. sırada yer almaya başlayan yayını ve dev stüdyolara sahip yeni binasıyla zirveye oynamaya hazır olduğunu göstermişti.

Ayrıca Türkiye’deki tüm platformlarda yer alan ve Dijital ağıyla birlikte Türkiye’nin en geniş erişim ağına sahip kanalı olan UçanKuş TV’de bundan sonra da büyük sürprizlere hazır olun… 

Uluslararası yayın şekliyle, dünyadaki farklı saat dilimlerini düşünürek artık geceleri de canlı haber yayınına başlayan UçanKuş TV, her saat başı; objektif, tarafsız, bağımsız, herkese eşit mesafedeki haber bültenleri ve her akşam özlediğiniz, istediğiniz, aradığınız, beklediğiniz, Türk halkının hak ettiği güvenilir bir Ana Haber Bülteni ve Gece Kuşu Haber programıyla;; diziler, filmler, magazin, spor ve sosyal yaşam programlarının yanı sıra habercilik konusunda da yepyeni bir çığır açmaya kararlı…

Türkiye’nin tek master kanalı UçanKuş TV; hayatın içinden her haber ve her çeşit programıyla ve de pozitif bakış açısıyla, hayata hoş bakan ama boş bakmayan zihniyetiyle sizi yeni nesil televizyonculukla tanıştırmaya hazır…

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuçankuş  televizyon  uydu  asya  uluslararası