UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SPOR DÜNYASINDAN FENERBAHÇE'YE DESTEK MESAJLARI

Fenerbahçe Beko'da bazı oyuncular ve bazı idari yöneticilerde corona virüs belirtilerine rastlanmasıyla (TBF) Türkiye Basketbol Federasyonu, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulüp ve resmi kuruluştan destek mesajları geldi.

SPOR DÜNYASINDAN FENERBAHÇE'YE DESTEK MESAJLARI

Türkiye Basketbol Federasyonu:

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko’nun gerçekleştirmiş olduğu rutin sağlık kontrolleri sırasında bazı oyuncuları ile birlikte idari kadro çalışanlarında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtilerine rastlanıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Federasyon olarak süreci tüm kulüplerimizle yakından takip ediyor, Fenerbahçe Beko takımının sporcu ve kulüp çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Beşiktaş:

Basketbol takımınızdaki bazı oyuncularınız ve idari kadronuzda Covid–19 belirtilerine rastlandığını üzüntüyle öğrendik. Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatacağınıza yürekten inanıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Galatasaray:

Fenerbahçe Erkek Basketbol A Takımı oyuncularının ve idari personelinin detaylı tarama sonuçlarının iyi haberler getirmesini, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Trabzonspor:

Sevgili Fenerbahçe Ailesi, oyuncularınızın ve idari kadrodaki arkadaşlarınızın yaşadığı kritik süreci sağlıklı bir şekilde atlatmalarını diliyor, en yakın zamanda iyi haberlerini beklediğimizi belirterek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcorona virüs  fenerbahçe