UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DSÖ’DEN KORKUTAN CORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

Dünyayı kasıp kavuran Corona virüsü ile ilgili korkutan bir açıklama Dünya Sağlık Örgütü’nden geldi... Son günlerde salgının çıktığı Çin’de yeni vaka sayısının azalmasından dolayı ‘Corona virüsü bitiyor mu’ düşüncesinin gerçeği yansıtmadığını DSÖ’nün üst düzey ismi açıkladı.

DSÖ’DEN  KORKUTAN  CORONAVİRÜS  AÇIKLAMASI

Dünyayı kasıp kavuran Corona virüsü ile ilgili korkutan bir açıklama Dünya Sağlık Örgütü'nden geldi.

Son günlerde salgının çıktığı Çin'de yeni vaka sayısının azalmasından dolayı ‘Corona virüsü bitiyor mu' düşüncesinin gerçeği yansıtmadığını DSÖ'nün üst düzey ismi açıkladı.

Gazetecilerle internet üzerinden bir toplantı gerçekleştiren Dünya Sağlık Örgütü'nün Batı Pasifik Bölgesinden Sorumlu Direktörü Takeshi Kasai açıklamalarda bulundu.

Kasai, ‘Corona virüsü salgını Asya-Pasifik bölgesinde bitmekten çok uzakta' dedi. Kasai, ‘Şu an alınan önlemler ve uygulamalar, ülkelerin Corona virüsüyle mücadelesinde çok az zaman kazandırıyor. Salgın devam ettiği sürece bütün önlemler de alınsa bölgede salgın riski gitmeyecek' dedi.

Kasai, vaka sayısının azaldığı ülkelerin gardını indirmemesi gerektiğini dile getirirken, ‘Virüs tekrar karşımıza çıkabilir' dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcorona virüsü  corona  virüs  çin  dsö