UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUNLAR ZAFER ALKIŞI!

Erzurum'da koronavirüs tedavisi altına bulunan 20 kişi, bugün taburcu edildi. 35 ile 60 yaş arasındaki grup, hastaneden alkışlarla uğurlandı. Öte yandan Mardin’in Midyat ilçesinde koronavirüs tedavisi gören kadın hasta da, alkışlarla taburcu edildi.

BUNLAR ZAFER  ALKIŞI!

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, koronavirüs nedeniyle tedavi gören 20 kişi, sağlığına kavuştu.

Tedavileri tamamlanan 35 ile 60 yaş grubundaki 20 hasta, hastane çalışanlarının alkışları arasında taburcu oldu.

İyileşenlere 'Taburcu formundaki maddelere harfiyen uymanızı istiyoruz. Geçmiş olsun' diyen sağlık çalışanları, alkışlarla hastane dışına kadar uğurladı.

Ellerinde valizlerle hastaneden ayrılanlar ise 'Allah razı olsun' diyerek, sağlık çalışanlarına teşekkürle veda etti.

Mardin’in Midyat ilçesinde koronavirüs tedavisi gören kadın hasta, alkışlarla taburcu edildi.

Midyat ilçesinde korona virüs şüphesiyle hastaneye getirilen kadın, yapılan korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine tedavi altına alındı. Hastanede doktorların yoğun tedavisinin ardından yapılan ikinci testte kadında herhangi bir virüs bulgusu kalmadığı belirlenerek, taburcu edilmesine karar verildi. Tedavisi tamamlanarak taburcu edilen hastayı sağlık görevlileri alkışlarla evine uğurladı.

Hastanın sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan aile fertleri gecesini gündüzüne katarak büyük bir fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarına teşekkür ederken, Mardin Valisi Mustafa Yaman ve İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yav uz’un hasta ve hastanelere yönelik tüm önlemleri başarılı bir şekilde aldıklarını dile getirdiler.

Midyat Devlet Hastanesinde 2, Artuklu'da özel bir hastanede 1 olmak üzere 3 hastanın korona virüs tedavisitamamlanarak taburcu edildiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERZURUM  CORONAVİRÜS