UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESRA BALAMİR'İN CORONA VİRÜS TEST SONUCU BELLİ OLDU!

Corona virüsü ile ilgili bir son dakika haberi de Esra Balamir’den geldi. Geçtiğimiz günlerde arkadaşına koronavirüs teşhisi konulan sunucu Esra Balamir'in de corona virüs test sonucu pozitif çıktı. Sağlık durumu hakkında konuşan Esra Balamir, "Eve ilaç getiriyorlar" dedi.

ESRA BALAMİR'İN CORONA VİRÜS TEST SONUCU BELLİ OLDU!

Ünlü sunucu Esra Balamir, geçtiğimiz günlerde "Arkadaşıma Covid-19 testi yapıldı. Maalesef arkadaşım da pozitif çıktı. Bana da test yaptılar. Sanırım benimde pozitif" dedi. Yeni bir açıklama yaparak test sonucunun pozitif çıktığını söyleyen Balamir, "Tedavi oluyorum. Eve ilaç getiriyorlar" dedi.

TEŞHİS KONULAMAYAN HASTALIĞI İLE MÜCADELE EDİYORDU

Geçtiğimiz aralık ayında bir alışveriş merkezinin çıkışında objektiflere takılan Esra Balamir, yılladır teşhis konulamayan hastalığı ile mücadele ettiğini söylemişti.

Balamir, "Tedavim devam ediyor. Cerrahpaşa'da 6 haftada bir yatış yapıyorum. Tedavimde damar yolundan ilaç veriliyor. Uzun yıllar, hatta ömür boyu almak zorunda kalabilirim. Bu da benim kaderimde varmış, her şey Allah'tan. Buna da şükür ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEResra balamir  test  corona virüs