UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜGE ANLI KENDİNE YAKIŞANI YAPTI

Olağanüstü ratingler almasına rağmen ekibini riske atmayarak yapımcısı ile birlikte canlı yayınını bitirme kararı aldı.

MÜGE ANLI KENDİNE YAKIŞANI YAPTI

Müge Anlı ve yapımcısı sürekli konuk aldıkları programın corona virüs yüzünden büyük bir risk taşıdığını düşünerek yapımcısı ile birlikte canlı yayınları bitirme kararı aldı.

Telefonla görüştüğümüz Anlı: “Kimseyi riske atamadık. Hem yapımcımız, hem de kanalla birlikte bu kararı aldık. Daha önce çektiğimiz görüntülerden oluşan bant yayınlarla, programımız sürecek. Şayet bu hastalık belasından kurtulursak inşallah Mayıs ayında yine yayına canlı olarak devam ederiz” dedi.

Canlı yayınları bırakmasıyla ilgili bazı kesimlerden anlaşılmaz şekilde tepkiler gören Müge Anlı, “Akıl erdirmek mümkün değil, sonuçta yapımcımız benimle de görüşüp bu durumda devam etmemizin doğru olmadığına kanaat getirdi. Ben de bu duruma yüzde 100 katıldım. Kanal da aynı görüşteydi. Bu Corona virüs belası bittiğinde yine ekibimizle kolları sıvayıp canlı yayınlarımıza devam edeceğiz. Umarım Mayıs’ta, canlı olarak ekranda oluruz. Şu anda ise yaptığımız programların en önemlilerini bant olarak hazırlayıp seyircimize sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcorona  uçankuştv  müge anlı