UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYOĞLU'NDA POLİS EKİPLERİNE ATEŞ AÇILDI!

Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı'nda kimliği belirsiz kişi yada kişilerce polis ekiplerine ateş açıldı. Şüpheli kişi yada kişiler ekipler tarafından yakalandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, ekiplerin çalışmaları sürüyor.

BEYOĞLU'NDA POLİS EKİPLERİNE ATEŞ AÇILDI!

Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı'ndaki bir benziliğin önünde yol kontrolü yapan polis ekiplerine ateş açıldı. Polis ekiplerinin anında karşılık verdiği olayda, 2 polis memuru yaralandı.

2 POLİS MEMURU VURULDU

Olay, saat 21.00 sıralarında Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Piyalepaşa Bulvarı üzerinde görevli olan polis ekiplerine kimliği belirsiz kişi yada kişilerce silahla ateş açıldı. Olayda iki polis yaralanırken, ekipler saldırganlara anında karşılık verdi.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Polis ekiplerinin karşılık vermesiyle bir saldırgan etkisiz hale getirilerek yakalandı. Yaşanan olay üzerine Piyalepaşa Bulvarı'na özel harekat ekiplerinin aralarında bulunduğu çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler olayın yaşandığı petrol istasyonunun içine şerit çekerek çalışma başlattı.

POLİSE SALDIRAN ŞÜPHELİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayda biri silahla biri de darpla olmak üzere iki polis yaralanmış, saldırgan ise vurularak yaralı bir şekilde ele geçirilmişti. Yaralı polisler ve saldırgan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kimliği henüz belirlenemeyen yaralı saldırganın yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbeyoğlu  uçankuştv  polis  silahlı saldırı