UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SPOR BAKANI KASAPOĞLU'NDAN FLAŞ SÜPER LİG AÇIKLAMASI!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayınlanan kamu spotunda yaptığı açık çağrıda, tüm Türkiye'yi milli sporcularla birlikte evde hareket etmeye çağırdı.

SPOR BAKANI KASAPOĞLU'NDAN  FLAŞ SÜPER LİG AÇIKLAMASI!

Türkiye’de korona virüs salgınını önleme mücadelesine katkıda bulunmak amacıyla başlayan “Evde Kal” kampanyasına #EvdekalHareketsizkalma platformu ile destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 18 Nisan Cumartesi gününden itibaren Tüm Türkiye’yi, milli sporcularla ev egzersizlerinde buluşturacaklarını müjdeledi.

Süper Lig açıklaması

Ortak akıl ve gelişmeler durumu netleştirecek. Önceliğimiz sporcularımızın ve milletimizin sağlığı...

Kamu spotunda ülkemizin adını dünya spor tarihine yazdıran genç sporcularımız Busenaz Sürmeneli, Beytullah Eroğlu, Sümeyye Boyacı ve İbrahim Çolak yer alıyor. Kamu spotunda, efsane spor spikerlerinden Ercan Taner ise güçlü sesiyle yer alıyor ve ‘Sevdiklerimize sarılmayı, birlikte vakit geçirmeyi sizin kadar biz de özledik.. Ama inanın bu günler gelip geçecek. Dışarıda buluşamıyoruz ama yine de sizinleyiz, birlikteyiz, evlerinizdeyiz' mesajı veriyor.

Bakan Kasapoğlu, #EvdeKalHareketsizKalma Platformunda, farklı branşlardan onlarca sporcunun evde kalınan bu süreçte adeta Türkiye’nin egzersiz antrenörü olacağını, bunun dışında sporcularımızın gündelik hayatlarını, başarı hikayelerini de platformdaki canlı yayınlarla tüm Türkiye ile paylaşacaklarını ifade etti.

“Amacımız bu süreçte de sporu ve spor ile olan bağlarımızı güçlendirmek”

Evlerinde düzenli antrenman yapan ve bunları dijital medya platformlarında yayınlayan kulüp, antrenör ve sporları yakından takip ettiğini dile getiren Bakan Kasapoğlu, tüm çabalarının süreci Türk sporunun ve sporcularının faydasına çevirmek olduğunu belirtti.

Bakan Kasapoğlu, “Amacımız bu süreçte de sporu ve spor ile olan bağlarımızı güçlendirmek” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERspor bakanı  süper lig