UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ÜRETİM HAYATA BAĞLAR”

Çağrı’dan bir ilk!.. Çağrı bu sefer ilk kez bir Sezen Aksu şarkısıyla dinleyicisi ile buluşuyor. “Dip” adını taşıyan şarkının sözü Sezen Aksu’ya bestesi ise Sezen Aksu’nun yanı sıra Ozan Bayraşa’ya ait.

“ÜRETİM HAYATA BAĞLAR”

Yeniliklere adım atan Çağrı, sözlerini Sezen Aksu’nun yazdığı “Dip” şarkısıyla müzikseverleri buluşturdu.

Yeni single çalışmasının Çağrı açısından bir ilki daha var: Genç müzisyenin şarkıdaki yeni vokal yorumu, sound’u ve klipteki tarzı da dikkat çekiyor.

Kendisinin daha önceki yorumlarından çok daha farklı bir Çağrı’yı duyduğumuz şarkının düzenlemesinde ise yine, müzikal kalitesi ve yeni soundları ustalıkla pop müziğe kazandırmasıyla bilinen Ozan Bayraşa’nın imzası bulunuyor.

Hayli özenilmiş bir çalışma olduğu belli olan yeni şarkısı için Çağrı şunları söylüyor: “Sezen Aksu, içinde büyüdüğüm ailenin en önemli parçalarından biri. Fakat genelde kendi şarkılarımı yazmaya gayret ettiğim için onun bir şarkısını söyleme fırsatım olmamıştı. İlk kez buna cüret ettim; hemen aile kartımı kullandım ve şarkıyı kaptım. Şarkıda söylendiği gibi şu yalan dünyada, bir mutluluk oldu bana. Yorumumda fark edebilecek yenilikler biraz da bu şarkının bendeki özel yerinden…Ozan’ın da benden yeni bir ses çıkarmak konusunda katkısı çok oldu. Aslında epey zaman olmuştu şarkı biteli. Karantina günlerine denk gelince, bekletsem mi diye düşündüm. Sonra “üretim hayata bağlar, belki bir güzellik olur” deyip, paylaşmak istedim”

Genç müzisyen, Nihat Odabaşı yönetmenliğinde çekilen klibinde de yepyeni Çağrı’nın ön gösterimini yapıyor adeta.

Çağrı'nın yepyeni projesi ‘’Dip’’ bugün, Ozan Bayraşa'nın öncülüğünde kurulan UBM Records etiketiyle tüm dijital platformlarda, video klibi ise müzik kanallarında yerini aldı!

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!








Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÇAĞRI  DİP  ÜNLÜ  ŞARKI  MÜZİK