UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEVLET YAPIYOR, İMAMOĞLU BOMBALIYOR!

Facia belge ortaya çıktı!.. Tam bir skandal!.. Koca hastane bitti, herkes sevindi ancak belediyenin “ekonomik sıkıntımız var, yolları yapamayız” diye valiliğe resmen yazı yazdığı ortaya çıktı!.. İBB, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının yapılmadığı iddialarını önce yalanlamıştı ama ortaya çıkan belge ve ortada olan yol gerçeklerinden sonra şimdi ne olacak?..

DEVLET YAPIYOR, İMAMOĞLU BOMBALIYOR!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu aralar her gün bir skandala imza atmaya başladı.

Sonuncusu ise çok vahim… Çünkü sağlıkla ilgili… Toplumun şu anda bir numaralı gündemi olan sağlıkla ilgili…

Yeni yapılan ve toplumun büyük takdirini toplayan Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının yapılmaması ve hatta Belediye’nin yapmayacağını da bir yazıyla valiliğe resmen bildirmesi büyük bir skandalı ortaya çıkardı. Haber ilk çıktığında önce İBB yalanladı.

Sonrasında ise UçanKuş TV ekibi araştırınca inanılmaz “yanıltmacalar”la karşı karşıya kaldık. Resmi belge ile yolları yapmayacaklarını bile yazmaları akıllara zarar bir durum…

İBB’den yapılan açıklamalarda da büyük “yalanlar” var maalesef… İşte;

1-Öncelikle, denildiği gibi bu işin şimdiki Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun genel sekreterliğine bağlı olmadığı ortaya çıktı.

2-Bu iş son hızla devam ederken İmamoğlu ve ekibi başkan olunca “Ben bu işe para ayıramam” dedi ve üstüne üstlük bunu da resmi yazıyla valiliğe yazdı.

3-Bu iş devam ederken, yol işlerini yapan firma/firmalara 350 milyon TL alacaklarını da ödemedi, açıkça üstüne yattı! (Bu da ayrı bir skandal konusu) (Yazık şu anda hastaneye tek bir koldan girip çıkılabiliyor yol inşaatın gerisi duruyor)

Peki bunların bir cevabı olacak mı?.. Neden yapıyor?.. Devletin organlarına kendisini görevden aldırtıp, arkasından bunu başka şekilde lanse edip yurt dışının arkasında duracağı planı mı bu?.. Bu plan akıllıca görünse de Coronavirüs’ten sonra kendi hal çarelerine bile bakmakta zorlanan yurt dışının, kendi dertlerini bırakıp İmamoğlu’nun peşinden bu şartlarda koşması zor görünüyor!.. Millete yazık… Başkası yazsa, belki yandaş falan diyebilirler, ama bu yazıyı okuyanlar 20 yıllık UçanKuş markasının bir yanlış gördü mü, “babasını bile tanımayan” bir yapıya sahip olduğunu bilirler. O yüzden kimse saptırmaya kalkmasın, belgeye baksın yeter!

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13