UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PROF. DR. İLKER KÜÇÜK CORONAVİRÜS’Ü YENDİ, KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde görev yapan 47 yaşındaki Prof. Dr. İlker Küçük, Coronavirüs’ü yendikten sonra kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti. Küçük'ün cenazesi Gemlik'te dün ikindi namazına müteakip defnedildi.

PROF. DR. İLKER KÜÇÜK CORONAVİRÜS’Ü YENDİ, KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. İlker Küçük (47), bir süre önce Coronavirüs'e yakalandı. Hastanede tedavi görerek Coronavirüs’ü yendikten sonra taburcu olan küçük kalbine yenik düştü..

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Uludağ Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nil Küçük'ün eşi ve bir çocuk babası Küçük, kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti. Küçük'ün cenazesi Gemlik'te dün ikindi namazına müteakip aile mezarlığına defnedildi.

REKTÖRDEN TAZİYE MESAJI

Coronavirüs’ü yendikten sonra hayatını kaybeden İlker Küçük için Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim Kılavuz taziye mesajı yayınladı. Kılavuz, "Fen-Edebiyat Fakültemiz Öğretim Üyesi kardeşim Prof. Dr. İlker Küçük'ün tedavi gördüğü hastanede vefatını derin teessürle öğrendim. Allah rahmet etsin. Mekânını Cennet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Üniversitemizin başı sağolsun. İnşallah bu son kaybımız olur." ifadesinde bulundu.

Son Güncelleme: 4.05.2020 14:04:10
ETİKETLERcorona  uçankuştv  profesör  ilker küçük