UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ İLLERE SEYAHAT KISITLAMASI KALKTI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından normalleşme planını paylaştı. Erdoğan'ın madde madde açıkladığı normalleşme planında Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla gibi 7 il için seyahat kısıtlamasının kaldırıldığını açıkladı.

HANGİ İLLERE SEYAHAT  KISITLAMASI KALKTI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamada Türkiye'nin "normalleşme planını" açıkladı. 24 ilde seyahat kısıtlamasının devam edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehirler arası giriş-çıkış sınırlandırmasını ilk etapta bu geceden itibaren 7 ilimiz için bitiriyoruz" dedi.

HANGİ İLLERE SEYAHAT KISITLAMASI KALKTI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla'ya seyahat kısıtlamasının kalktığını belirttiği açıklamasında, "Diğer 24 ilimizdeki giriş çıkış yasağı 14 gün boyunca uzatılmıştır." dedi.

SEYAHAT YASAĞININ DEVAM EDECEĞİ 24 İL

Seyahat yasağı; Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Van ile Zonguldak il sınırlarında uygulanmaya devam edecek.


 

 

 

 

Son Güncelleme: 4.05.2020 20:43:28