UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İFADESİ İSE ŞOK ETTİ

Pazarda 67 yaşındaki kadının cebinden cüzdanını çaldı, yakalanınca ise ‘Teyze cüzdanını yere düşürdü. Ona vermek için cüzdanı aldım ama beni yakaladılar’ dedi.

İFADESİ İSE  ŞOK ETTİ

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Haydaroğlu Mahallesi’ndeki bir semt pazarında meydana geldi. İddiaya göre, Metin Y. fiyat sorma bahanesiyle, pazarda alışveriş yapan Sıdıka V.’nin bulunduğu tezgaha yaklaştı. Bu sırada Metin Y., Sıdıka V.’nin cebindeki cüzdanı alarak uzaklaştı. Durumu fark eden pazarcılar Metin Y.’yi yakalayıp, pazar yerinde bulunan bekçilere teslim etti.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli Metin Y.’nin üzerinden bin TL çıkarken, çaldığı cüzdanın içerisinden 5 TL çıktı. Emniyetteki sorgusunda hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Metin Y.’nin, “Ben yapmadım. Teyze cüzdanını yere düşürdü. Ona yardımcı olmak için eğilip cüzdanı aldım. Kendisine verecektim ama beni yakaladılar” dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Metin Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan Metin Y.’nin ‘yankesicilik’ ve ‘hırsızlık’tan suç kaydı olduğu da öğrenildi.

Son Güncelleme: 11.05.2020 11:48:33
ETİKETLERpazar  hırsızlık