UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİBEL CAN İSYAN ETTİ

Bu sabah UçanKuş TV’de yayınlanan “Hayatın İçinden” programında Erol Köse, yıllardır çok konuşulan bir iddiayı gündeme getirmişti. Buket Aydın, Emir Sarıgül arasında yaşananların ve birlikte fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından konu hakkında bildiklerini, konuşulanları ve iddiaları aktaran Erol Köse yayın sırasında, “Tabi ki Sibel Can’ın da cevap hakkı vardır. Gönderirse hemen yayınlarız” demişti” Peşi sıra Sibel Can’dan Erol Köse’nin bu iddialarına hemen bugün yanıt geldi. UçanKuş olarak her haberi iki tarafın görüşlerine de yer vererek yayınlamayı prensip edindiğimizden, Sibel Can’ın da bu açıklamasını yayınlıyoruz:

SİBEL CAN İSYAN ETTİ

“15.05.2020 tarihli olarak, yapılmış olan  yazı/yayın gerçeği yansıtmayan tamamen iftira niteliğinde olup,  müvekkilim Sibel CAN ‘ın kişilik haklarına saldırı  teşkil etmektedir. Adı geçen yayın UçanKuş TV’deki Hayatın İçinden programında Erol Köse ve partneri tarafından dile getirilmiş müvekkilimi sansasyonel bir olayın içine çekip, müvekkilimin adından faydalanarak gündem yaratıp rayting alma gayesi ile ve hiçbir gerçeklik payı olmadan, ispatsız,  gerçek dışı, basın yayın etiğine ve kurallarına aykırı bir yayındır. Gerçek olmayan yayın, yayın sağlayanlar hakkında her zaman hukuki sorumluluk doğurur

Söz konusu yayın  üç yetişkin çocuk annesi olan müvekkilimin manevi anlamda derinden üzüntü  ve çöküntü duymasına sosyal çevresinde ve aile hayatında  telafisi imkansız üzüntü ve sıkıntı yaşamasına sebep olmakta, sadece kendisi değil ailesini de olumsuz etkilemektedir.

Sibel CANGÜRE ( Bilinen Adı; Sibel CAN )

 Vekili

Av. Hatice Ufuk SITKI”

Bugün Erol Köse “Hayatın İçinden” programında neler söylemişti;


Son Güncelleme: 15.05.2020 17:49:49
ETİKETLERSİBEL CAN  EROL KÖSE