UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİKKAT! TATİL PLANI YAPANLARA ÇOK ÖNEMLİ UYARI!

Coronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, Coronavirüs gölgesinde açılacak turizm sezonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tatil planı yapanlara önemli uyarılarda bulunan Özlü, "Uçuş, transfer, otel, restoran, kafe, plaj, havuz, vb tatil ortamlarında kalabalıklaşmama ve sosyal mesafeyi koruma konusunda dikkatli olunur ve Coronavirüs sertifikasyon kurallarına uyulursa tatil sorun olmayacaktır." dedi.

DİKKAT! TATİL PLANI YAPANLARA ÇOK ÖNEMLİ UYARI!

Coronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr Tevfik Özlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, vatandaşlar için tatil tavsiyelerinde bulundu. Özlü, paylaşımında, 'Uçuş, transfer, otel, restoran, kafe, plaj, havuz, vb tatil ortamlarında kalabalıklaşmama ve sosyal mesafeyi koruma konusunda dikkatli olunur ve Coronavirüs sertifikasyon kurallarına uyulursa tatil sorun olmayacaktır.' dedi.

 

TATİL UYARISI

Bilim Kurulu Üyesi Özlü'nün sosyal medya hesabında şu ifadeler yer alıyor:

Uçuş, transfer, otel, restoran, kafe, plaj, havuz, vb tatil ortamlarında kalabalıklaşmama ve sosyal mesafeyi koruma konusunda dikkatli olunur ve Coronavirüs sertifikasyon kurallarına uyulursa tatil sorun olmayacaktır.

 

Rutin tatil formatımızı gözden geçirip, otel konaklamalı, deniz-plaj kalabalığına alternatif olarak; doğada başımızı dinleyebileceğimiz, daha izole, tatil seçeneklerini deneyebiliriz.

Son Güncelleme: 20.05.2020 14:26:54
ETİKETLERcorona  uçankuştv  bilim kurulu