UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖPÜŞMEYE BAŞLAYAN ÇİFT SOLUĞU ACİLDE ALDI

22 yaşındaki Samara Hnaien ve 23 yaşındaki Charles Harris isimli gençler sosyal arkadaşlık uygulaması üzerinden tanıştıktan sonra buluşmaya karar verdiler. Fıstık ezmesi yiyen erkek arkadaşını öpen genç kız fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Meğer genç kızın fıstığa karşı alerjisi varmış.

ÖPÜŞMEYE BAŞLAYAN ÇİFT SOLUĞU ACİLDE ALDI

Buluştuktan kısa süre sonra yakınlaşan genç çift beklenmedik bir şeyle karşılaştı. İlk öpüşme sonrası Samara Hnaien, fenalaşmaya başladı. Sevgili tarafından hastaneye kaldırılan genç kızın fıstığa alerjisi olduğu öğrenildi.

Avustralya'da yaşayan Hnaien ve Harris. Yakın bir zamanda Tinder'da tanıştılar ve buluşmaya karar verdiler. Harris, BuzzFeed'e şunları söyledi: "Dışarıda vakit geçirmek istemedik ve Samara'yı evime davet ettim. Sohbetimiz iyi gidiyordu; onunla yakınlaşmaya başladık. Birden Samara tuhaf hareketler yapmaya başladı ve hemen öpüşmeyi bitirdik.'

Harris, kız arkadaşını beklerken fıstık ezmeli sandviç yemişti. Fakat Harris, Hnaien'in ciddi bir fıstık alerjisi olduğunu bilmiyordu.

Hnaien ise BuzzFeed'e bu olaydan şu şekilde bahsetti: "Charlie ile öpüşmeye başladıktan kısa bir süre sonra ağzım karıncalanmaya başladı. İşte, o an kötü bir şeyler olacağını hissettim ve içimi büyük bir korku sardı. Hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçmeye başladığında beynimde şimşekler çaktı: Harris, eve gelmemi beklerken içinde fıstık olan bir şeyler atıştırmış olmalıydı; çünkü ben yemek yemeden gelmiştim!"

Hnaien büyük bir telaşla Harris'e fıstık yiyip yemediğini sorduğunda 'Evet' cevabını alınca şok oldu! Önce erkek arkadaşının şaka yaptığını düşündü; fakat onun ciddi olduğunu anlar anlamaz ani bir hareketle çantasına yöneldi.

Son Güncelleme: 21.05.2020 12:21:26
ETİKETLERÇİFT  SEVGİLİ  ÖPÜŞMEK  ACİL  HASTANE