UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ABD’DE VALİLİK BİNASI ÖNÜNDE 'SAÇ TIRAŞI' PROTESTOSU

ABD’de göstericiler, Coronavirüs kısıtlamaları kapsamında berberlerin kapalı olmasını Michigan eyaletinde valilik binası önünde saç keserek protesto etti.

ABD’DE VALİLİK BİNASI ÖNÜNDE 'SAÇ TIRAŞI' PROTESTOSU

ABD’nin Michigan eyaletinde yüzlerce kişi valiliğin önünde saç tıraşı olarak Coronavirüs tedbirleri kapsamında berberlere getirilen yasağı protesto etti. Dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgınının merkez üssü haline gelen ABD'de sokağa çıkma yasağını protesto eden aşırı sağcı gruplar, eylemlerine devam ediyor.

Gösterilerin merkezi haline gelen Michigan’da bu kez ilginç bir protesto gerçekleşti. Michigan eyaletinin başkenti Lansing şehrinde valinin karantina uygulamasına devam etme kararının ardından karantina kurallarına uymayarak lisansını kaybeden berberler ücretsiz saç tıraşı etti.

Michigan'daki göstericiler, bir dizi protesto gösterisinin en sonuncusunda ‘Saç Kesimi Operasyonu’ için bir araya geldiler. Yüzlerce protestocunun ücretsiz saç tıraşı olduğu gösteride bazı berberlerin maske takmaması ve sosyal mesafeye uymaması dikkat çekti.

Son Güncelleme: 22.05.2020 15:34:51
ETİKETLERABD  VALİLİK  PROTESTO