UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEDA SAYAN’DAN “GEÇİNEMİYORUM" DİYEN DEMET AKALIN’A DESTEK

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Demet Akalın’ın “Türkiye'nin en çok kazananlarının başında geliyorum. Ona rağmen diyorum ki ben bile idare edemiyorum” sözlerine destek verdi.

SEDA SAYAN’DAN “GEÇİNEMİYORUM" DİYEN DEMET AKALIN’A DESTEK

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, bayram boyunca çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Posta'dan Suna Akyıldız haberine göre; Ünlü şarkıcı, oğlu Oğulcan ile sevgilisi Ezgi Eyüpoğlu’nun ilişkisini desteklediğini belirterek, torun istediğini söyledi. Güzel şarkıcı ayrıca, Corona nedeniyle Demet Akalın’ın “Türkiye'nin en çok kazananlarının başında geliyorum. Ona rağmen diyorum ki ben bile idare edemiyorum” sözlerini haklı bulduğunu söyleyerek, “Hazıra dağ dayanmaz. Herkesin kendine göre yatırımı vardır” dedi. Röportajın bir kısmı şu şekilde:

“TORUN İSTİYORUM”

Oğlunuz Oğulcan’ın sevgilisi Ezgi Eyüboğlu ile tanıştınız mı?

Ezgi ile tanışamadım, araya korona girdi. Onlar İstanbul’da kaldı, ben buraya gelmek zorunda kaldım. Ama yakışıyorlar birbirlerine, çok tatlı kız.

Oğulcan şu anda telefon açıp dese ki, “Anne, babaanne oluyorsun.” Ne tepki verirsiniz?

Benim canım oğlum öyle bir şey yapsa çok sevinirim, hem de çok. Öyle mutlu olurum ki. Eminim bir gün böyle bir şey söyleyecek. Ama evlenmeden olmaz. Asla yani.

“DEMET HAKLI VALLA”

Geçenlerde Demet Akalın, çalışamadığı için geçim sıkıntısı çektiğini söyledi. Siz yıllardır çalışıyorsunuz... Sizde böyle bir kaygı var mı?

Böyle bir kaygı sadece Demet’te değil herkeste var. İşleyen demir ışıldar. Şöyle algılanmamalı; ‘Sizde mi parasız kaldınız?’ Etrafımızda bizimle birlikte ekmek kazanan birçok insan var. Ayrıca Demet ev borcu ödüyor, haklı kız. Çalışmadığı zaman nasıl olacak. Hazıra dağ dayanmaz. Herkesin kendine göre yatırımı vardır. Allah herkesin yardımcısı olsun bu konuda.

Son Güncelleme: 23.05.2020 09:55:58