UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT BEBEKLERİNİN ADINI DEĞİŞTİRDİ

Tesla'nın kurucusu Elon Musk ile şarkıcı Grimes, bebeklerine 'X Æ A-12' adını vermeleriyle tartışma başlattıktan ve sembollerden oluşan ismin California yasalarına uygun olmadığının hatırlatılmasından sonra isim değişikliğine gitti. Bebeğin yeni adı Roma rakamlarından oluşuyor.

ÜNLÜ ÇİFT BEBEKLERİNİN ADINI DEĞİŞTİRDİ

Teknoloji dünyasının dahi milyarderi Elon Musk, mayıs ayı başında dünyaya gelen altıncı çocuğuna, şarkıcı sevgilisi Grimes ile seçtikleri isimden dolayı tartışma konusu olmuştu. Çift, oğullarına X Æ A-12 adını vermiş, ismin telaffuzu ve anlamı konuşulmaya başlanmıştı.

SpaceX, Tesla ve PayPal’ın kurucusu olan 48 yaşındaki Amerikalı mühendis Elon Musk’ın profesyonel model olan annesi Maye Musk, bebeğe 'X' diye hitap ettiklerini açıklarken, sembollerden oluşan ismin California eyaletinin yasalarına aykırı olduğu söylenmişti.

YİNE ZOR İSİM

32 yaşındaki şarkıcı Grimes, dün Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımda bebeğin adını değiştirdiklerini açıkladı. Bir hayranının, “California yasalarından dolayı bebeğin adını değiştirdiniz mi? Bebeğin yeni adı ne?” sorusuna, bebeğin yeni adının ‘X Æ A-Xii’ olduğunu söyleyerek, “California yasalarında tek çizgiye izin veriliyor” dedi.

Grimes ayrıca, “Roma rakamları. Dürüst olmak gerekirse böyle daha” yorumunu yaptı.  

Son Güncelleme: 25.05.2020 14:11:00
ETİKETLERTESLA  ELON MUSK  GRİMES  BEBEK  İSİM