UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUKET AYDIN - FATİH ALTAYLI KAVGASI!

UçanKuş’un haberi sonrası olay çıktı!.. Uçankuş bugün, Kanal D’den gönderilen Buket Aydın’ın Habertürk’e gitme sevdasında olduğunu yazmıştı. Ancak haberin bu kadarına/Buket Aydın’ın adının Habertürk’le birlikte anılmasına bile tahammül edemeyen Fatih Altaylı çok sert bir dille bu gelişmeyi yalanladı!.. Ancak Buket Aydın’dan anında Fatih Altaylı’ya “yetkisiz biri” olduğu şeklinde yanıt geldi! Belli ki bu kez Altaylı sert bir kayaya çarptı!.. Ve son dakika!.. Altaylı az önce attığı tweet’i sildi!!

BUKET AYDIN - FATİH ALTAYLI KAVGASI!

UçanKuş, bugün çok konuşulan bir medya haberine imza atmıştı.

Bugün yayınlanan haber, “Buket Aydın Habertürk’ün peşinde” başlıklıydı.

Ancak Fatih Altaylı, bu sadece “görüşme odaklı” habere bile çok sert tepki gösterdi!..

Altaylı, bir tweet atarak, “Soranlar için söyleyeyim. Buket Aydın’ın eylül ayında izleyicileri ile buluşacağı kanalın Habertürk ya da Ciner grubundaki herhangi başka bir kanal olmayacağını söyleyebilirim. Yalan yazmak bazı internet sitelerinin alışkanlığı haline gelmiş”

Ve hemen ardından Buket Aydın’dan Fatih Altaylı’ın Habertürk grubunda yetkisiz bir kişi olduğunu vurgulayan sert bir yanıt geldi:

“Rica ediyorum, ağzımdan kurum ismi çıkmadan bir yerle anlaşmışım gibi haberler yapmayın. Çünkü ne yazık ki siz böyle yapınca o kurumlarda sadece yazan çizen ve herhangi bir “yönetim görevi olmayan” şahıslar gündeme gelmeyi özledikleri için benimle alakalı paylaşımlar yapıyor”

Bu cevap’tan hemen sonra Fatih Altaylı (ki kendisine nasıl bir istihbarat geldi bilmiyoruz) yaptığı paylaşımı sildi!

Bu durumda haberi yazan kurum olarak biz de Altaylı’ya minik bir sitemde bulunuyoruz: “Buket Aydın’ı beğenmiyor ve haklı bir tepki gösteriyor olabilirsiniz. Ama attığınız tweet’te, her yazdığı doğru çıkan UçanKuş’u karalamak da pek hoş olmadı. Ve bir saat içinde yapılan bu görüşmenin ne kadar doğru olduğu ve UçanKuş’un da doğru bir istihbarat aldığı ortaya çıktı. Altaylı’ya, özellikle UçanKuş’un adının geçtiği haberlere daha özenli ve dikkatli bakmasını tavsiye edebiliriz.

Bu arada Buket Aydın, benzer bir olayı Kanal D’de de yaklaşık 6 ay kadar önce yaşamış ve kovuldu haberlerinin aksini ispatlayarak tekrar görevinin başına geçmeyi başarmıştı! 

Son Güncelleme: 28.05.2020 22:04:50
ETİKETLERfatih altaylı  buket aydın  habertürk