UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAVULLAR İÇİN BİR DÖNEMİN SONU

Uzun bir yolculuğa çıkarken yanımızdan ayrılmayan bavullar için önemli bir değişim yaşanıyor. Yeni dönemde artık bakın ne göreceğiz?

BAVULLAR İÇİN BİR DÖNEMİN SONU

Teknoloji ile birlikte hemen her şey değişiyor, elbette bavullar da buna dahil! Uçak yolcuları için yeni dönemin kapıları aralanıyor...

Hürriyet'te yer alan habere göre pek çok teknoloji markası kendi özel bavullarını geliştiriyor ve hepsinin de farklı bir özelliği var. Örneğin bu görüntüdeki 'şey', uzaktan bakıldığında sıradan bir bavula benziyor; ancak işin aslı hiç de öyle değil!

Bu bavulu herhangi bir düz zeminin üzerine koyun. Yavaş yavaş bavulun boyutunun değiştiğine şahit olacaksınız. Gittikçe büyüyen bir bavul...

Adım adım genişleyen bavul böylece isteğe göre büyük ya da küçük ebatlarda hizmet ediyor. Yani nasıl bir bavula ihtiyacınız varsa ona dönüşüyor.

Üzerinde GPS bulunduğundan bavulun nerede olduğunu da her an görebilme şansınız var. Yani bavulunuzu kaybetme ihtimaliniz de son teknolojiyle hayli azalıyor.

Bavul, aynı zamanda telefonunuzu şarj edebiliyor. Bu da yol boyunca şarj sorunu yaşaması kuvvetle muhtemel yolcular için çok önemli bir özellik elbette.

Son Güncelleme: 2.06.2020 09:25:36
ETİKETLERbavul  seyahat  uçak