UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YANGINDA ÖLDÜ SANILIYORDU! GERÇEK OTOPSİDE ÇIKTI!

Manisa'nın Soma ilçesinde, yanan evinde cansız bedeni bulunan bir çocuk babası Hüseyin Durmaz'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Otopsi raporunda Durmaz'ın göğsünden bıçaklandığı tespit edildi.

YANGINDA ÖLDÜ SANILIYORDU! GERÇEK OTOPSİDE ÇIKTI!

Eşi, Adana'daki ailesinin yanında olan emekli maden işçisi Hüseyin Durmaz'ın, Soma'nın Cuma Mahallesi'nde bulunan 3 katlı apartmanın en üst katındaki dairesinde, dün saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri, kısa süreli çalışmayla yangını söndürdü.

Soğutma çalışmalarının ardından içeri giren itfaiye ekipleri, yatak odasında Durmaz'ın yanmış cesedini buldu. Yapılan araştırmada evdeki elektrikli sobasının devrildiği belirlendi. Bu durumu şüpheli bulan polis, araştırma başlattı. Görgü tanıklarının anlatımlarına başvuran polis ekipleri, eve yangından kısa süre önce bir kişinin girdiğini belirledi.

Yapılan otopside de Durmaz'ın göğsünden bıçaklandığı saptandı. Tüm bu gelişmeler üzerine polis ekipleri, çalışmalarını genişletti.

Polis, yangın öncesinde, Durmaz'ın evine gelen otomobilin plakasını tespit için bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Polis, şüphelinin plakasını belirlediği otomobilinin Zonguldak'ta olduğu belirlendi. Bunun üzerine Zonguldak polisi ile irtibata geçildi. Zonguldak polisi, söz konusu otomobili bulup, şüpheli A.A.'yı aynı gün gözaltına aldı. A.A.'nın Soma'ya getirileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 4.06.2020 15:46:27
ETİKETLERmanisa  otopsi