UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NİHAT ÖZDEMİR: "SON 3 HAFTA SEYİRCİLİ OYNANABİLİR"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Ekonomist Dergisi'nin Instagram canlı yayınına konuk oldu. TFF Başkanı Özdemir, liglerin seyircili oynanabilme ihtimaline yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

NİHAT ÖZDEMİR: "SON 3 HAFTA SEYİRCİLİ OYNANABİLİR"

Özdemir, "Temmuz'da eğer corona virüsünün kaybolması durumunda, şartlar da izin verirse son 3 haftayı seyircili oynatma durumumuz olabilir. Ana hedefimiz seyircisiz ama şartlar izin verirse son 3 hafta seyircili olabilir." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'in gündemine dair Ekonomist Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.

UEFA'nın Trabzonspor'a verdiği 1 yıl men cezası ile ilgili görüşlerini belirten Nihat Özdemir, "TFF'nin bütün finansal elemanları ve hukukçuları, Trabzonspor'un bütün hukukçuları ve finans elemanları, hepimiz birleştik, inşallah Trabzonspor'un hak ettiğini alması için mücadele edeceğiz." dedi.

Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Maçları seyircisiz oynatıyoruz ama şartlar düzelip izin verirse son 3 maçı seyircili oynatabilmek isteriz. Bizim ligimizde hem şampiyonluk yarışında, hem de küme düşme hattında kıyasıya mücadele var. Dolayısıyla tescil gibi bir karar söz konusu değildi. Olmazsa olmazımız bu maçları tamamlayarak oynanması yönünde. O yolda gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

"TESCİL KARARI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Bizim ligimizde hem şampiyonluk yarışında, hem de küme düşme hattında kıyasıya mücadele var. Dolayısıyla tescil gibi bir karar söz konusu değildi. Olmazsa olmazımız bu maçları tamamlayarak oynanması yönünde. O yolda gidiyoruz.

Son Güncelleme: 4.06.2020 22:16:24
ETİKETLERnihat özdemir  tff  futbol  süper lig