UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

13 YILLIK GİZEMDE SON NOKTA!

2007'de Portekiz'de kaybolan üç yaşındaki İngiliz çocuk Madeleine McCann soruşturmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Tüm dünyada manşetlere taşınan olayın şüphelisiyle ilgili mide bulandıran gerçekler ortaya çıkıyor.

13 YILLIK GİZEMDE SON NOKTA!

13 yıldır çözülemeyen ve dünyanın dört bir yanında manşetlere taşınan Madeleine McCann'ın kaçırılması olayında flaş gelişmeler yaşanıyor.

Üç yaşındaki İngiliz kız çocuğu Madeleine McCann, ailesiyle birlikte Portekiz'de yaz tatilindeyken 2007 yılının Mayıs ayında kaçırılmıştı.

Ailesi, otel odasından sadece 50 metre uzaktaki bir restoranda yemek yerken odada uyuyan Madeleine, saat 22.00 sularında ortadan kaybolmuş ve bu kaçırılmanın gizemi çözülememişti.

Almanya polisi, geçtiğimiz günlerde ülkede çocuklara cinsel saldırı suçundan hapis yatan bir kişinin Madeleine McCann'in kaybolmasıyla ilgili soruşturmada yeni bir zanlı olduğunu duyurmuştu.

43 yaşındaki Christian Brückner adlı zanlının, Madeleine'nin son kez görüldüğü yer ve zamanda bölgede olduğu belirtilmiş, zanlının şu anda çocuk istirmarı suçundan hapiste olduğu ifade edilmişti.

Londra polisi, bu açıklamanın ardından 13 yıl içinde farklı ülkelerde yüzlerce kişinin sorgulandığı olayın aydınlatılması için kamuoyundan yardım istemişti.

Madeleine McCann'in, dördüncü yaşına basmadan kısa bir süre önce, Praiada Luz'da, yakındaki bir restorana giden anne-babası tarafından otel odasında yalnız bırakıldığı ve o gece kaybolduğu açıklanmıştı.

Son Güncelleme: 8.06.2020 12:00:51
ETİKETLERPORTEKİZ