UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOLMABAHÇE’DE ŞOK SONUÇ!

Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'a 2-1 yenilerek, corona virüsü nedeniyle lige verilen aradan sonra kötü bir dönüş yaptı. İlk yarıda oldukça kötü bir performans sergileyen Beşiktaş, ikinci yarıda inanılmaz pozisyonlar kaçırdığı maçtan mağlup ayrılmaktan kurtulamadı.

DOLMABAHÇE’DE ŞOK SONUÇ!

Corona virüsü salgını nedeniyle verilen aranın ardından yeniden başlayan Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. İlk yarıda rakibinin iki golüne engel olamayan Beşiktaş, ikinci yarıda akıl almaz goller kaçırdığı karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

Beşiktaş, ilk yarıda taraftarının beklediği bir futbol sahaya koyamazken, Antalyaspor, hızlı atak futbolu ile rakibine zor anlar yaşattı. İnananılmaz bir tempoda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında Beşiktaş'ın çabası, ilk yarıdaki sonucu değiştirmeye yetmedi.

Corona virüsü nedeniyle lige verilen aradan sonra ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlanan Beşiktaş, ikinci yarıda inanılmaz fırsatlardan yararlanamazken, sadece farkı bire indirmeyi başabildi. Ancak ikinci yarıda ortaya konulan futbol, taraftarlara umut verdi.

Antalyaspor ise, akılcı bir taktikle ve kalecisinin başarılı kurtarışlarının da sayesinde zorlu deplasmandan üç puanla ayrılmayı başardı. Ancak maçın son bölümünde Antalyaspor'un fizik olarak oldukça düştüğü gözlerden kaçmadı.

Sergen Yalçın'ın kalede Ersin, sol bekte Rıdvan ve forvette Güven gibi genç isimlere şans verdiği maçta Beşiktaş, hiç beklenmedik bir sonuçla sahadan ayrıldı. Topa hakim olan ancak istediği pozisyonları üretmekte zorlanan Beşiktaş, ilk yarıda Antalyaspor'un hızlı hücumlarda bulduğu gollere engel olamadı.

İkinci yarıda oyuncu değişikliğine giden Sergen Yalçın Ljajic ve Nkoudou'yu oyuna alarak skoru değiştirmeyi hedefledi. Bambaşka bir kimliğe bürünen Beşiktaş, ikinci yarıda rakibine ağır bir baskı kurdu. Girdiği birçok net pozisyondan faydalanamayan Beşiktaş, sadece bir gol bulunca yenilgiden kurtulamadı.

Bu galibiyetle Antalyaspor puanını 33'e yükseltirken, Beşiktaş 44 puanda kaldı.

Son Güncelleme: 13.06.2020 20:10:13
ETİKETLERsüper lig  beşiktaş  antalyaspor